Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα παρέμεινε ο Νηλέας, μετά τη δύσκολη και αγχωτική νίκη που πέτυχε το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο Μονοδρίου, επί του μαχητικού ΑΟ Κονιστρών. Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος η ομάδα μας βρίσκεται ένα βαθμό μπροστά από τα Αλάτσατα και φιλοδοξεί, παρά την δύσκολη συνέχεια, να κόψει πρώτη το νήμα και να πάρει το απευθείας εισιτήριο ανόδου για την πρώτη κατηγορία της Εύβοιας.
Η ομάδα μας είχε τον έλεγχο του αγώνα, κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, αλλά η διπλή ζώνη άμυνας των Κονιστρών κατάφερε να κρατήσει το....
 μηδέν στην άμυνα. Σε τρεις περιπτώσεις, οι Παπακωνσταντίνου, Σαμαράς και Παπαρήγας απείλησαν την εστία των γηπεδούχων, οποίοι έχασαν με τη σειρά τους δυο καλές ευκαιρίες με ένα σουτ του Βογιατζή και μια κεφαλιά του Αλ. Πόγκα που δεν βρήκαν στόχο.
Στο δεύτερο μέρος οι ποδοσφαιριστές του Νηλέα παρουσιάστηκαν αποφασισμένοι να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ, αλλά κινδύνευσαν να βρεθούν πίσω στο σκορ, όταν ο πρώην ποδοσφαιριστής του Νηλέα, Παύλος Βογιατζής τρεις φορές (47', 50' και 56') βγήκε στην κόντρα αλλά τα σουτ που επιχείρησε κατέληξαν άουτ. Το τελευταίο ημίωρο του αγώνα αποτέλεσε μονόλογο για την ομάδα μας, αλλά η ατυχία και οι εκπληκτικές αποκρούσεις του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Τριανταφύλλου, διατήρησαν το 0-0 μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο. Στο 60' η ομάδα μας κέρδισε πέναλντυ, όταν ο Ρούσσος απέκρουσε με το χέρι τη μπάλα πάνω στο γραμμή και αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα. Το πέναλντυ εκτέλεσε ο Σωτήρης Κότσαρης, αλλά ο Τριανταφύλλου απέκρουσε και στην επαναφορά ο Παπακωνσταντίνου σούταρε ξανά αλλά ο τερματοφύλακας των Κονιστρών μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 66' ο Παπακωνσταντίνου από κοντά δεν μπόρεσε να πλασάρει και στο 68' ο Τριανταφύλλου απέκρουσε εκπληκτικά σουτ του Σαμαρά στο "Γ" της εστίας του. Στο 75' ένα σουτ του Μυτάφη κατέληξε άουτ και στο 79' ο Παπακωνσταντίνου έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Κι εκεί που τα πράγματα άρχιζαν να δυσκολεύουν, στο 81ο λεπτό, μετά από σέντρα του Πούρη, ο Παπαρήγας με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 85' ο Μυτάφης από πλάγια θέση δεν μπόρεσε να σκοράρει και στο 88' ωραία συνδυασμός Σαμαρά-Μυτάφη-Περιβολάρη, το σουτ του τελευταίου απέκρουσε με τα πόδια ο Τριανταφύλλου.
Για το Νηλέα αγωνίστηκαν οι εξής:Παπαχρήστος, Μπονός, Πούρης, Μούντριχας Στ. (70' Μαστροκώστας), Κότσαρης Α., Μακρής (70' Περιβολάρης), Παπαρήγας, Κότσαρης Σ., Παπακωνσταντίνου, Ζωντός Γ. (46' λ.τ. Μυτάφης), Σαμαράς Σ. του Ε.
Την ερχόμενη Κυριακή η ομάδα του Νηλέα αγωνίζεται στις 5:00 το απόγευμα στο γήπεδο Νεοχωρίου με αντίπαλο την ΑΕ Ληλαντίου. Την ίδια μέρα και ώρα τα Αλάτσατα θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας την Κάρυστο.