Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΕΠΣΕ

OΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΣΕ
ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ



Πραγματοποιήθηκε, την Δευτέρα 11 Απριλίου 2011, στην αίθουσα του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας, η συνάντηση του Προέδρου της ΕΠΣ Εύβοιας κ. ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ με τους εν ενεργεία Διαιτητές.
Ο Πρόεδρος στην ομιλία του τόνισε το κρίσιμο σημείο στο οποίο βρίσκονται όλα τα πρωταθλήματα, λίγα ....
βήματα πριν την ολοκλήρωσή τους.
Επεσήμανε ότι θα πρέπει να υπάρξει η μέγιστη προσοχή και σοβαρότητα από όλους, έτσι ώστε να ολοκληρωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν είναι αποδεκτή κι ούτε θα είναι ανεκτή όποια άλλη συμπεριφορά.
Στη συνέχεια, ανέφερε ότι το κύριο όπλο του Διαιτητή είναι η πολύ καλή γνώση του κανονισμού κι η με ιδιαίτερη προσοχή εφαρμογή του. Είναι σημαντικό, τόνισε, να πηγαίνετε σε κάθε παιχνίδι καθ' όλα έτοιμοι, συγκεντρωμένοι, για να εφαρμόσετε το γράμμα και το πνεύμα του κανονισμού.
Κλείνοντας, ανέφερε ότι είναι, σε γενικές γραμμές, πολύ ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα απόδοση κι υπενθύμισε τις 3 βασικές αρχές που θα πρέπει να διακρίνουν τους Διαιτητές, εντός κι εκτός νομού, στους αγώνες που διευθύνουν:
να παίζουν πρώτα για τους εαυτούς τους
να παίζουν για την Εύβοια και την Ένωσή τους
να παίζουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο
Παρόντες ήταν και μη εν ενεργεία Διαιτητές και τονίστηκε ο καθοριστικός ρόλος τους στην παρακολούθηση των αγώνων και την εξέλιξη της Διαιτησίας.