Σάββατο 16 Απριλίου 2011

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Χαλκίδα 17 Απριλίου 2011
Δ Ε Λ Τ Ι Ο Ν Τ Υ Π Ο Υ

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ SUPER MARKETS
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΠΤΩΧΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ –
ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Την Παρασκευή 15 Απριλίου 20101, όπως είχε ανακοινωθεί, έλαβε χώρα η Πασχαλινή συλλογή τροφίμων για την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος (Πανίδου 22, Χαλκίδα, τηλ. 22210.23253), στα Καταστήματα των Super Markets ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και ΓΑΛΗΝΟΣ της Χαλκίδας.
Η ανταπόκριση των ανθρώπων και σ’ αυτό το κάλεσμα της Τοπικής μας Εκκλησίας για προσφορά στον πλησίον, υπήρξε σπουδαία και ιδιαιτέρως συγκινητική, ιδιαιτέρως κατά τις....
 ημέρες αυτές που όλοι οι άνθρωποι μαστίζονται από την οικονομική κρίση που μαστίζει την Πατρίδα μας.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος επιθυμεί και δημοσίως να εκφράσει τις ευχαριστίες του ιδίου αλλά και όλων των συνεργατών του, Κληρικών και λαϊκών, στο φιλανθρωπικό έργο της Τοπικής μας Εκκλησίας, σε όλους εκείνους τους αδελφούς μας, που πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό της Τοπικής μας Εκκλησίας και προσέφεραν τρόφιμα για τους πολλούς πτωχούς και εμπεριστάτους, που καθημερινά προσέρχονται στην Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Εκκλησίας, για να βρουν βοήθεια και συμπαράσταση. Ευχαριστεί ακόμη ιδιαιτέρως και τους υπευθύνους και τους εργαζομένους στα ανωτέρα καταστήματα για την πολύτιμη βοήθειά τους σ’ αυτή την προσπάθεια.
Ο ελληνικός λαός είναι πάντοτε φιλότιμος και σήμερα, στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν, οφείλουμε όλοι να στεκόμαστε πλησίον των ενδεών και εχόντων ανάγκη συνανθρώπων μας και να καλλιεργούμε την μεταξύ μας ενότητα.
ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ