Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Η εθνική Νέων νίκησε με 2-1 τη Σλοβακία 
στην πρεμιέρα του elite round
Με νίκη επί της διοργανώτριας Σλοβακίας, 2-1, έκανε πρεμιέρα η εθνική ομάδα Νέων στον 3ο όμιλο της ενδιάμεσης φάσης (elite round) του....
Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2011, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στην πόλη Σένετς.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προηγήθηκε με γκολ του Κατίδη στο 5ο λεπτό, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Λάσικ στο 18΄ και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από το αυτογκόλ του Μπάρτεκ, στο 36΄.
Να σημειωθεί ότι στο 2ο μόλις λεπτό ο Ντόλνι αστόχησε σε χτύπημα πέναλτι. Επόμενος αντίπαλος της εθνικής θα είναι η Γαλλία, την οποία η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει το απόγευμα της Κυριακής (22/5, 16:00), επίσης στο Σένετς. Το δεύτερο παιχνίδι της 1ης ημέρας θα διεξαχθεί σήμερα (20/5)  το απόγευμα, ανάμεσα στη Γαλλία και τη Λευκορωσία.Διαιτητής: Ντενίζ Αϊτεκίν (Γερμανία)
Κίτρινες: Καπίνο, Σταμογιάννος, Κοτσαρίδης

ΣΛΟΒΑΚΙΑ (Πάβολ Πέρασεκ)
: Γκιανγκ, Τζάκο, Μπάρτεκ, Γιάνετς (46΄ Βράμπλετς), Γκρμαν, Λάσικ, Ντόλνι, Σκβάρκα, Χλάντικ, Σκραντζ (63΄ Ουιλάκι), Σπίλαρ.

ΕΛΛΑΔΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Καπίνο, Σκόνδρας (21΄ Ρουγκάλας), Σταφυλίδης, Λαγός, Ποτουρίδης, Σταμογιάννος, Κοτσαρίδης (69΄ Μαρινάκης), Βέλλιος (62΄ Μαυρίας), Φορτούνης, Καρέλης, Κατίδης.