Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΠΑΟΚ

Με υπαλλήλους... σερίφηδες

Ο ΠΑΟΚ κατηγορεί για υποκρισία την ΠΑΕ ΑΕΚ

Ήταν μια... ωραία ατμόσφαιρα στην Τούμπα
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ χαρακτήρισε εκτός τόπου και χρόνου χαρακτήρισε την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ για όσα έγιναν στην Τούμπα στον αγώνα των δύο ομάδων για τα πλέι-οφ της Σούπερ Λιγκ. Οι Θεσσαλονικείς καλούν τους Κιτρινόμαυρους να δουν το replay σε ό,τι αφορά στην επίμαχη φάση του.... πέναλτι, ενώ παρομοιάζουν με... σερίφηδες τους υπαλλήλους της Ένωσης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η περιέργεια που μας κυρίευσε όταν πληροφορηθήκαμε την πρόθεση της ΠΑΕ ΑΕΚ να εκδώσει ανακοίνωση, έδωσε τη θέση της στην έκπληξη, μόλις την διαβάσαμε. Πρόκειται για μια έκθεση ιδεών γεμάτη γενικότητες, χωρίς συγκεκριμένους παραλήπτες και ονόματα.
» Επί της ουσίας και ως σύλλογος που παραδοσιακά είμαστε στοχοποιημένοι από το παρασκήνιο, απαιτούμε από την ΠΑΕ ΑΕΚ να κατονομάσει μια και η σημερινή της ανακοίνωση είναι εκτός τόπου και χρόνου. Θα το δουν και στο replay...
» Αν η ΠΑΕ ΑΕΚ ενδιαφέρεται ειλικρινά για την πρόοδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου και την εξάλειψη της βίας, θα έπρεπε πρώτα να ασχοληθεί με υπαλλήλους της που άλλοτε σε ρόλο σερίφηδων από τον πάγκο και άλλοτε διαμαρτυρόμενων εντός των γραμμών του γηπέδου, προκαλούν και διαιωνίζουν καταστάσεις που υποκριτικά αποστρέφεται».

Χάβος: «Κρίθηκε στο πάθος»
Στο πάθος και την αποφασιστικότητα των παικτών του απέδωσε τη νίκη του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την ΑΕΚ ο προπονητής των Θεσσαλονικέων, Μάκης Χάβος. Επίσης, ο Μακεδόνας τεχνικός αρνήθηκε να σχολιάσει τα όσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ, λίγη ώρα πιο πριν.
«Ευχαριστώ τα παιδιά για την αποφασιστικότητα που έδειξαν. Ευχαριστώ επίσης τον κόσμο που παρά την ήττα μας την Κυριακή γέμισαν το γήπεδο, ήρθαν κοντά μας και μας βοήθησαν να φτάσουμε σε αυτή την πολύ σημαντική νίκη. Το παιχνίδι κρίθηκε στο πάθος και την αποφασιστικότητα των παικτών. Μας μένουν δύο κρίσιμα παιχνίδια και το μυαλό μας είναι ήδη στον αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό», είπε ο Χάβος.

Στη συνέχεια δε θέλησε να πει κάτι για τα λεγόμενα του Χιμένεθ: «Δεν θέλω να σχολιάσω τι είπε ο συνάδελφός μου. Έχω κι εγώ άποψη, αλλά δεν είμαι αρμόδιος να μιλήσω».