Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΚΥΜΗ


38oΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ
Με επιτυχία συνεχίζεται η διεξαγωγή των αγώνων της τελικής...
φάσης του 38ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Παίδων στο κλειστό Κύμης «Νίκος Μαρίνος».
Κατά την πρώτη μέρα των αγώνων της τελικής φάσης του 38ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων, που φιλοξενείται από τον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου και διοργανώνεται σε συνεργασία με την ΕΟΚ και την Ε.Σ.ΚΑ.Σ.Ε. είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

ΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ 48 - ΑΛΦ ΑΛΙΜΟΥ 58
ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΠΑΤΡΩΝ       43 - ΑΡΗΣ     74
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ         73 -ΔΟΥΚΑΣ               76



Με την παράταξη των έξι ομάδων στο κέντρο του γηπέδου ξεκίνησε η τελετή έναρξης. Ο δεύτερος αντιπρόεδρος της ΕΟΚ Μιχάλης Βιντζηλαίος που πήρε πρώτος τον λόγο συνεχάρη τις έξι ομάδες για την πρόκριση στην τελική φάση των αγώνων και εξήρε τον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου, τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του για την διοργάνωση για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά μιας τελικής φάσης Πανελληνίου πρωταθλήματος. Τέλος ευχήθηκε στον Δήμαρχο, τον οποίο κάλεσε να κηρύξει την έναρξη των αγώνων, να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και τα επόμενα χρόνια. Ο Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς, ευχαρίστησε την ΕΟΚ για την εμπιστοσύνη της και τόνισε ότι η τοπική κοινωνία χρειάζεται τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη η αντιδήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου Αρετή Μπάτσα-Θωμά, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της δημοτικής Κοινότητας Κύμης κ.κ. Αγγελής Μαργέλης και Ηρακλής Γεωργίου, ο πρόεδρος του ΑΟ Κύμης και μέλος του ΔΣ της ΕΣΚΑΣΕ Παναγιώτης Θωμάς, το μέλος της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΟΚ Κώστας Παπαχαραλάμπους και το μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ Μιχάλης Δούκας.
Κατά την δεύτερη μέρα των αγώνων της τελικής φάσης του 38ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων, που φιλοξενείται από τον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου και διοργανώνεται σε συνεργασία με την ΕΟΚ και την Ε.Σ.ΚΑ.Σ.Ε. είχαμε τα εξής αποτελέσματα:
 
Δούκας - Σπόρτιγκ Πατρών  87-55         
ΑΛΦ Αλίμου - Εργοτέλης 62-64 Αρης - ΕΚ Καβάλας  79-43


 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΗΣ     4 153-86
ΔΟΥΚΑΣ  4 163-128
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 3 137-138
ΑΛΙΜΟΣ 3 120-112
 
Το σημερινό  πρόγραμμα(Παρασκευή 24/6)

16.00 ΑΛΦ ΑΛΙΜΟΥ – ΑΣ ΑΡΗΣ
18.00 ΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ
20.00 ΑΕΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ –
ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
Ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου σας καλεί να παρευρεθείτε και να απολαύσετε τις αναμετρήσεις των παικτών αλλά και τη φιλοξενία των διοργανωτών.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΩΜΑΣ