Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

ΑΠΟ www.aoxalkisfc.gr

Η τελευταία επαφή...

Δυο χρόνια στο διαδίκτυο συμπληρώνει αυτές τις ημέρες, από την έναρξη λειτουργίας του το www.aoxalkisfc.gr. Η εξαγγελία του απερχόμενου ΔΣ για δημιουργία επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας τον Ιούνιο του 2009 πραγματοποιήθηκε στο ακέραιο μετατρέποντας το site σε κομμάτι της ομάδας και φορέα επικοινωνίας των .....
διοικούντων του ΑΟ Χαλκίς με τους φιλάθλους της ομάδας και κάθε ενδιαφερόμενο.
Δυο χρόνια συμπληρώνω και εγώ στο πόστο αυτό, δηλαδή της σύνταξης, της δημιουργίας και της επιμέλειας της ιστοσελίδας. Δυο χρόνια με ανάμεικτα συναισθήματα, αφού κλήθηκα από την μεριά του φιλάθλου της ομάδας να ανταποκριθώ σε ένα ρόλο τον οποίο δεν γνώριζα (γιατί αντίθετα με τα κατεστημένα, δεν το παίζω δημοσιογράφος). Εν κατακλείδι εκτιμώ ότι το αποτέλεσμα της δουλειάς μου, δικαιώνει όχι εμένα αλλά πάνω απ' όλα την ΟΜΑΔΑ. Στην προσπάθειά μου όμως αυτή δεν ήμουν μόνος. Συμπαραστάτες στην πρωτοβουλία αυτή αποτελούν ο αδερφός μου Μάνος (σχεδιαστής της σελίδας) και ορισμένοι άνθρωποι που θεωρώ φίλους και όχι συνεργάτες όπως ο Ηλίας Θαλάσσης και ο Γιώργος Κουτσελίνης που χωρίς το οπτικοακουστικό τους υλικό το site θα φαινόταν γυμνό.
Δυο χρόνια στο διαδίκτυο συμπληρώνει αυτές τις ημέρες, από την έναρξη λειτουργίας του το www.aoxalkisfc.gr , δυο χρόνια εθελοντικής θυσίας προσωπικού χρόνου για το καλό της ομάδας....
Ωστόσο επειδή όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος ήρθε η στιγμή για την τελευταία επαφή. Μια τελευταία επαφή που αλλιώς την φανταζόμουν καθώς δεν περίμενα να διακατέχομαι από συναισθήματα λύπης, γιατί με λύπη τις τελευταίες ημέρες διαβάζω ειδήσεις της ομάδας σε μπλογκ(!) ενώ πρώτα αυτές έπρεπε να αναρτούνται στο επίσημο site της ομάδας. Με λύπη διαβάζω κείμενο εξουσιοδοτημένου αρθογράφου από την νέα διοίκηση της ομάδας να αναφέρεται "ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ANANEΩΜΕΝΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ " λες και ήδη δεν είναι έτοιμο ή χρειάζεται ανανέωση γιατί πάλιωσε!
Συγχωρέστε με αλλά επειδή δεν έχω μάθει να λειτουργώ με τον τρόπο αυτό, εθελοντικά ήρθα, εθελοντικά φεύγω.
Ήδη βρίσκομαι σε επαφή (και θα συνεργαστώ πλήρως για να μεταλαμπαδεύσω έστω αυτές τις λίγες γνώσεις που έχω) με τους υπεύθυνους για την μεταβίβαση όλων των στοιχείων που χρειάζονται για να μπει το site σε μια νέα "ανανεωμένη εποχή!"
Άλλωστε οι αξίες που έχω διδαχθεί από την οικογένειά μου, μου επιτάσσουν να παραδίδω κάτι που δεν μου ανήκει έστω και αν το έχω δημιουργήσει ο ίδιος, γιατί το aoxalkisfc.gr αποτελεί και θα αποτελεί ιδιοκτησία της εκάστοτε διοίκησης του ΑΟ Χαλκίς.
Θα τα λέμε στο γήπεδο....
Με εκτίμηση,
Γιάννης Γιαμπουράς (yiannis1966)