Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                          Α.Ε.ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ -  ΑΟ ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ   2-1              

Με νίκη απέναντι στην ομάδα του Αμαρυνθιακού συνέχισε η ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Α2 βελτιώνοντας  έτσι την θέση της στον βαθμολογικό πίνακα.
Από την αρχή του αγώνα η ομάδα μας ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και με ωραία κυκλοφορία προσπαθούσε να .....

διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Στο 12΄και από εκτέλεση κόρνερ του Ντουλαβέρη ο Κέντρος με κεφαλιά σημείωσε γκολ το οποίο ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα. Ο επιθετικός μονόλογος για την ομάδα μας καρποφόρησε στο 32΄με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Μαριέτη. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο λεπτό αυτό έγινε διακοπή του αγώνα γιατί η ομάδα της Αμαρύνθου με έντονες διαμαρτυρίες ζητούσε επανάληψη στο πέναλτι διότι κατά την εύστοχη εκτέλεση η μπάλα τρύπησε το κάτω μέρος των δικτύων και ο ισχυρισμός τους ήταν ότι έπρεπε να δοθεί επανάληψη. Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 47΄η ομάδα της Αμαρύνθου ισοφάρισε και από το λεπτό αυτό με καθυστερήσεις προσπαθούσε να κρατήσει το αποτέλεσμα. Η ομάδα μας συνέχιζε να πιέζει και τρείς φορές οι Λάμπρου, Μικράκης, Μπαλόζι μόνοι τους απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα κατάφεραν να πλασάρουν άουτ. Στο 75΄δυνατό σουτ του Σίδερη απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Και έτσι φτάσαμε  στο τελευταίο λεπτό του αγώνα που ο Κουλοχέρης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και τους παίχτες μας να γίνονται ένα κουβάρι για την επιτυχία αυτή. Λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης ο Κουλοχέρης μόνος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα δεν κατάφερε να τον νικήσει και να σημειώσει και τρίτο γκολ για την ομάδα μας.          
Α.Ε.Λ.  Αραβανής, Κατσαρής, Γκάβαλης [ 85΄ Κουλοχέρης ],  Μαριέτης, Μικράκης Αλ. [ 84΄Τσαλιαγκός ],  Βογιατζής [55΄Σίδερης ],Αθανασίου,Λάμπρου, Μπαλόζι, Ντουλαβέρης, Κέντρος.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Σκύρου το Σάββατο 10/12 και ώρα 13.00 στο γήπεδο των Φύλλων..

  Στην ιστοσελίδα της ομάδας μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα της Α.ΕΛ. αλλά και της σχολής ποδοσφαίρου. www.aelilantiou.gr