Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Ο ΝΗΛΕΑΣ 3-0 ΤΗΝ ΑΥΛΙΔΑ

Πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις, ο Νηλέας πέτυχε μεγάλη νίκη με σκορ 3-0 επί της....
ισχυρής Αυλίδας και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας της Α2 κατηγορίας μετά και την 19η αγωνιστική, τρεις βαθμούς μπροστά από τον Δύστο, ο οποίος επικράτησε με 4-1 του Ελλησπόντου. Έτσι επτά αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, η κατάκτηση του τίτλου αποτελεί υπόθεση δύο ομάδων, αφού η τρίτη στη βαθμολογία Σκύρος έμεινε ήδη 13 βαθμούς από την πρώτη θέση και 10 βαθμούς από τη δεύτερη.
Στον αγώνα της Κυριακής η ομάδα μας παρουσιάστηκε  πολύ δυνατή και αποφασιστική, είχε σωστή κυκλοφορία της μπάλας, δημιούργησε ευκαιρίες, ενώ από την άλλη είχε σωστή αμυντική λειτουργία και δεν απειλήθηκε σοβαρά από τον αντίπαλο σε κανένα σημείο του αγώνα. Στο 8ο λεπτό ο Μακρής τροφοδότησε τον Γκούμα, ο οποίος από πλεονεκτική θέση πλάσαρε ελάχιστα άουτ. Στο 15' σέντρα του Γκούμα, ο Ζωντός έπιασε την κεφαλιά αλλά αστόχησε. Στο 20' ο Βογιατζής έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Γκούμα, όμως το πλασέ του κατέληξε ελάχιστα άουτ. Στο 29' ο Βογιατζής έκανε σέντρα, η μπάλα έφθασε στον Περιβολάρη ο οποίος πέρασε τον τερματοφύλακα και πλάσαρε, αλλά ο Βάθης απέκρουσε πάνω στην γραμμή. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, μετά από από σύγχυση στη  περιοχή της Αυλίδας, ο Ζωντός σέντραρε και ο Γκούμας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 51' ο Γκούμας έκανε ωραία προσπάθεια και σέντρα από αριστερά κι ο Περιβολάρης με άψογο πλασέ έκανε το 2-0. Στο 54' πάλι ο Γκούμας έβγαλε τετ α τετ τον Βογιατζή, ο τερματοφύλακας της Αυλίδας απέκρουσε και επερχόμενος Περιβολάρης έγραψε το 3-0. Στο 57' ωραίος συνδυασμός Γκούμα και Παπαρήγα το σουτ του τελευταίου πέρασε άουτ και στο 60' ατομική προσπάθεια και σουτ του Σαμαρά, ο Λεμονής απέκρουσε σταθερά. Στο 67' μετά από εκτέλεση φάουλ του Ζωντού, ο Καρλής με εκπληκτική κεφαλιά σκόραρε, αλλά ο βοηθός ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ.
Η σύνθεση του Νηλέα:
Κότσαρης Κ., Μπονός, Σαμαράς Στ. του Ε., Μούντριχας Στ., Καρλής Α., Μακρής (64' Κότσαρης Σ.), Παπαρήγας, Βογιατζής (69' Μαστροκώστας), Περιβολάρης, Γκούμας, Ζωντός Γ. (82' Μούντριχας Α.)
Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει αγωνιστική δράση κι ο Νηλέας θα αγωνιστεί το Σάββατο 3 Μαρτίου εκτός έδρας με αντίπαλο τον Αμαρυνθιακό.