Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ


Την τέταρτη σερί απώλειά του υπέστη ο Πλατανιάς Χανίων που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Θρασύβουλο στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Football League. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 34' με ωραίο πλασέ του Ντακόλ, έπειτα από ασίστ του Βλάχου, όμως, οι κρητικοί ισοφάρισαν, με κεφαλιά του Μαραγκουδάκη, στο 65'. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 34’ με τον Ντακόλ, ωστόσο, η ....
ομάδα της Κρήτης μετά από τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα έφερε το ματς στα ίσα με τον Μαραγκουδάκη. Οι Κρητικοί έχασαν ευκαιρίες να πάρουν το πολύτιμο «διπλό» και το τελικό σφύριγμα του ρέφερι βρήκε τις δύο ομάδες να βολεύονται με τον έναν βαθμό.

Αντίθετα, ο Πανσερραϊκός πέρασε νικηφόρα από την Επανομή
και αύξησε τη μεταξύ τους διαφορά στους τέσσερις βαθμούς. Το γκολ του Γιώργου Σαλαμαστράκη, στο 84', έκρινε την αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι έχασαν κλασική ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ στο 42', όταν η κεφαλιά του Μπεκιάρη κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Γουμάγια.


Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της Καλλονής από τον Εύοσμο.
Η ομάδα της Λέσβου πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Ζουρούδη, στο 42' και Λεοζίνιο στο 73', πριν ο Παμπόε μειώσει με κοντινή προσπάθεια στο 77', έπειτα από ασταθή απόκρουση του Σουλογάνη. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με σκόρερ τον Μανούσο.


Ισόπαλοι χωρίς γκολ αναδείχθηκαν Αναγέννηση Γιαννιτσών και Ηρακλής Ψαχνών σε ένα ματς με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα της Εύβοιας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ στο δεύτερο οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες (μικρο)ευκαιρίες, αλλά τελικά δεν υπήρξε σκορ.