Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

ΝΙΚΗ ΤΙΤΛΟΥ Ο ΝΗΛΕΑΣ ΑΝΕΤΑ 3-0 ΤΟΝ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

Η ομάδα του Νηλέα όπως παρατάχθηκε στον αγώνα
με τον Ελλήσποντο
Άνετη εκτός έδρας νίκη με σκορ 3-0 επί του Ελλήσποντου, πέτυχε ο Νηλέας για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος και διατήρησε την πρώτη θέση και τη διαφορά από τον Δύστο, που επικράτησε με το ίδιο σκορ της Αναγέννησης Ευρίπου. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γήπεδο της Νέας Λαμψάκου την.... περυσινή χρονιά έσπασε το αήττητο σερί του Νηλέα, ενώ η μοναδική μέχρι προχθές νίκη στο ίδιο γήπεδο είχε επιτευχθεί τη σαιζόν 2003-2004, όταν η ομάδα μας στέφθηκε πρωταθλήτρια και μάλιστα αήττητη στην Β' κατηγορία. 
Στον αγώνα του Σαββάτου η ομάδα του Νηλέα ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ και στη συνέχεια διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους. Στο 6ο λεπτό μετά από κόρνερ του Ζωντού, ο Παπαρήγας με κεφαλιά και με τη βοήθεια των αμυντικών του Ελλησπόντου έκανε το 0-1. Στο 15' ωραία προσπάθεια του Παπαρήγα από δεξιά το σουτ του Ζωντού από κοντά κατάληξε άουτ και στο 19' σέντρα του Παπαρήγα η κεφαλιά του Μακρή πέρασε πάνω από τα δοκάρια του τερματοφύλακα του Ελλησπόντου. Στο 57' μετά από ωραίο συνδυασμό των ποδοσφαιριστών του Νηλέα ο Γκούμας πλάσαρε ελάχιστα άουτ και στο 59' μετά από σέντρα του Ζωντού, ο Βογιατζής σούταρε ψηλά άουτ. 
Ο Γιάννης Παπαρήγας (Νο7) με κεφαλιά ανοίγει το σκορ
Στο 74' ο Ζωντός έκανε ωραία σέντρα από αριστερά και ο Γκούμας με δυνατή κεφαλιά έκανε το 0-2. Στο 88' ο Σωτήρης Κότσαρης με καταπληκτική μπαλιά βρήκε πάλι τον Γκούμα, ο οποίος με άψογο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.
Η σύνθεση του Νηλέα:
Κότσαρης Κ., Μπονός (53' Μαστροκώστας), Σαμαράς Στ. του Ε., Μούντριχας Στ., Καρλής Α., Μακρής (86' Κότσαρης Σ.), Παπαρήγας, Βογιατζής, Τζέμης (68' Παπακωνσταντίνου), Γκούμας, Ζωντός.
Το επόμενο σαββατοκύριακο έχουμε διακοπή του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας, το οποίο θα συνεχιστεί το Σάββατο 31 Μαρτίου με το Νηλέα να αγωνίζεται στο γήπεδο Νεοχωρίου με αντίπαλο το Μαρμάρι.