Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ΝΟΔΕ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΘΕΜΑ.: Σε θέση «μάχης» η Ν.Ε.Ε.Α. Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας

Σε θέση «μάχης» βρίσκεται η Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα Εύβοιας της Νέας Δημοκρατίας, η οποία στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 17η Ιουνίου πραγματοποίησε το Σάββατο, 2 Ιουνίου συνεδρίαση στα γραφεία της ΝΟΔΕ με τη συμμετοχή των ....
υποψηφίων βουλευτών του κόμματος στο Νομό: Κεδίκογλου Σίμο, Λιάσκο Αναστάσιο, Γκάβαλη Σταμάτη, Παπαγρηγορίου Γιάννη, Λαΐου Σίσσυ, Δεμερτζή Βασίλη, Παππά Βασιλική και Καπετάνιο Γιώργο, παρουσία του Συντονιστή Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Στερεάς Ελλάδας κ Δημάκου Χρήστου και της τομεάρχη Οργάνωσης κας Αδαμοπούλου Κωνσταντίνας. Επίσης, το «παρών» έδωσαν τα στελέχη της ΔΗΣΥ κ.κ Σεπετής Αντώνης, Ρουσόδημος Γιάννης και Μάστορης Αντώνης.
Μεταξύ άλλων αποφασίσθηκε ο συντονισμός δράσης και η συγκρότηση κλιμακίων της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία θα πραγματοποιήσουν σειρά επαφών σε όλο το Νομό με στόχο να επιτευχθεί η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης, αλλά και για να ενημερωθούν οι πολίτες για την αναγκαιότητα στήριξης της Νέας Δημοκρατίας, ως τη μόνη δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την ομαλότητα και τη σταθερότητα στη χώρα.
Μετά το λήξη της συνεδρίασης οι υποψήφιοι βουλευτές, στέλνοντας το μήνυμα της ενότητας, περπάτησαν στους δρόμους της Χαλκίδας, επισκέφθηκαν τα καταστήματα και συνομίλησαν με τους πολίτες, τους οποίους και ενημέρωσαν για τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας.


Γραφείο Τύπου
ΝΟ.Δ.Ε ΕΥΒΟΙΑΣ