Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΑΛΕΜΗΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ


   Καλημέρα, με τις καλύτερες ευχές μου προς όλους για τη χρονιά που σε λίγες ώρες θα κάνει ποδαρικό.
     Κ. Γκάρα,  δεν θα απαντήσω συγκεκριμμένα, σε υποθέσεις. Ως διοίκηση του Ευβοικού, θα επαναλάμβανα ότι έκανα και στο παρελθόν. Θα επέλεγα δηλαδή, ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας, και στη συνέχεια θα στήριζα και θα υποστήριζα τις επιλογές μου τεκμηριωμένα, έναντι στην όποια κριτική. Διαφορετικά θα παραδεχόμουν το λάθος της επιλογής, και θα προσπαθούσα να το διορθώσω. Σαφώς και θα απέφευγα ή θα ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΑ, επιλογές που επιδέχονται κριτική, αν δεν μπορούσα δημόσια....

να τις υπερασπίσω και πάντως δεν θα δημιουργούσα "εξιλαστήρια θύματα" των δικών μου επιλογών! 
Το ημερολόγιο του ΕΥΒΟΙΚΟΥ, κυκλοφόρησε φαντάζομαι, σε εκατοντάδες τεμάχια και δεν καταλαβαίνω γιατί είμαι υπεύθυνος εγώ για τις όποιες κριτικές δέχθηκε!
     Όσο αφορά στην πληροφόρηση και τους πληροφοριοδότες, ένας καθηγητής μαθηματικών, με δίδαξε κάποτε, χρησιμοποιώντας το σύμβολο της μονάδας(1) στον πίνακα, ότι πληροφορία που γνωρίζει ένας (1) είναι αποκλειστική. Όταν  θεωρητικά τη γνωρίζουν δύο, δηλαδή ένας(1) και ένας(1) πρακτικά τη γνωρίζουν έντεκα (11). Στους τρεις, ένας(1) και ένας(1) και ένας(1) τη γνωρίζουν εκατόν έντεκα!(111). ...... Συνεχίζει ώς μαθηματική ακολουθία.
     Κατά συνέπεια δεν μπορεί κανείς να βρει και πόσο μάλλον να βεβαιώσει, τους πληροφοριοδότες αλλά μόνο την ακρίβεια και την αλήθεια της πληροφορίας και πρέπει καθένας να προφυλάσει πολύ καλά τις αποκλειστικές του πληροφορίες αλλιώς η διαρροή είναι και πάλι θέμα δικών του επιλογών!
     Κλείνοντας, θα ήθελα να επισημάνω ότι κατά την άποψή μου, τα αποτελέσματα των επιλογών, σε μια ομάδα ποδοσφαίρου και οι καλύτερες απαντήσεις στην όποια κριτική, δίνονται στο γήπεδο, με τα αποτελέσματα, την πορεία και την πραγματοποίηση των στόχων της ομάδας κάτι στο οποίο εγώ και οι επιλογές μου, έχουμε ήδη απαντήσει!
     Εύχομαι στους ανθρώπους της διοίκησης του ΕΥΒΟΙΚΟΥ, να απαντήσουν με τις δικές τους επιλογές και  να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους, αλλά πρέπει επιτέλους να αναλάβουν την ευθύνη των επιλογών τους, να σταματήσουν να μεταφέρουν τις ευθύνες στην όποια κριτική, (του Γκάρα - του Σαλεμή - του πάπα της Ρώμης) και να ψάξουν ανάμεσά τους, ποιός διαδίδει τις αποκλειστικές πληροφορίες της ομάδας! Η κριτική είναι τρόπος για βελτίωση και όποιος θέλει να βελτιώσει... ΚΡΙΝΕΙ !