Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, ένα ακόμη λάθος

Διάβασα με πολύ προσοχή όλα όσα γράφουν οι δημοσιογράφοι για τη Γενική Συνέλευση του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ. Έχω όμως μια απορία. Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει λεπτομέρειες ή να πάρει και την άποψη της άλλης πλευράς. Γιατί;
Η απάντηση απλή. Ξέρουν την αλήθεια. Ξέρουν πως στον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ κάποιοι θέλουν να έχουν τον πρώτο λόγο και δεν θέλουν να αφήσουν σε άλλους το κουμάντο.
Σε ποιους να απευθυνθούν οι όποιοι επενδυτές; Υπάρχει διοίκηση στον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ;
Ο κ. Ταρνανάς δήλωσε και δηλώνει πως δεν θέλει να....

είναι στο Δ.Σ. Το ίδιο και ο κ. Καρλατήρας. Ποια Γενική Συνέλευση πήρε αποφάσεις. Με ποιον τρόπο;
Μπορούν να μας πουν ποιοι ψήφισαν ΟΧΙ στη μία ή στην άλλη πρόταση; Ποιοι ψήφισαν τα μέλη της Επιτροπής; Ποια μέλη του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ σήκωσαν το χέρι και ζήτησαν με την ψήφο τους το ένα ή το άλλο;
Ποιοι κορόιδευαν ποιους τελικά;
Αφήστε τη δική μας πρόταση. Ο κ. Αυλωνίτης είπε πως έδωσε τα ονόματα επενδυτών στον κ. Ταρνανά. Γιατί δεν έγιναν δεκτοί; Δεν είχαν εγγυήσεις;
Άκουσε κανείς αυτά που είπε ο κ. Πίγγος; Είπε πως κανείς δεν μπορεί να βάλει κάποιον να εγγυηθεί. Τι θα γίνει, είπε, αν αύριο δεν πάει καλά η δουλειά μου και κλείσω το μαγαζί;
Κύριοι, αυτά που κυκλοφορούν είναι για μικρά παιδιά. Οι περισσότεροι από αυτούς που ήταν εκεί, όχι μόνο δικαίωμα ψήφου δεν έχουν αλλά ούτε ούτε δικαίωμα να είναι στο Δ.Σ. Μιλούσαν εκ του ασφαλούς. Είναι αυτοί που απογοήτευσαν τον κ. Ταρνανά και όχι μόνο. Οι ίδιοι και οι ίδιοι μια ζωή. Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν και σε Γενικές Συνελεύσεις άλλων ομάδων ή εργάζονται σε άλλες ομάδες ή διοικούν άλλες ομάδες. Αν γράφουμε ψέματα, δώστε στη δημοσιότητα τα ονόματα των μελών του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ τα οποία πήραν μέρος στη Γ.Σ. και ψήφισαν αυτά που λέτε πως ψήφισαν.
Κύριοι, δεν σας κάνουμε εμείς.
Δεν σας κάνουν οι επενδυτές που φέρνει ο κ. Αυλωνίτης.
Δεν σας κάνει η πρόταση του κ. Λινάρδου.
Δεν σας κάνει τίποτα και σας κάνει η πρόταση που θέλει να βάζουν λεφτά ο Δήμαρχος και ο Αντιπεριφερειάρχης;
Κλείνοντας, θα θυμίσω στον κ. Καρλατήρα - και πιστεύω πως δεν θα με διαψεύσει - πως δεν είχαμε κανένα ραντεβού, σε καμία Γενική Συνέλευση. Συναντηθήκαμε και κλείσαμε τη συζήτηση υπό έναν όρο. Αν αποφασίσουν να δεχτούν τη δική μας πρόταση, θα εκλέξουν διοίκηση, θα μας καλέσουν και οι ποδοσφαιριστές θα υπογράψουν τα δελτία με τον όρο πως η ομάδα δεν θα τους οφείλει ούτε ένα ευρώ και θα έχουν υποχρέωση να είναι εντάξει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για έναν χρόνο. Όποιος δεν είναι, δεν θα έπαιρνε ποτέ το δελτίο του από τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ.
Κύριε Καρλατήρα, αλήθεια ή ψέματα; Γιατί λοιπόν ακούμε διάφορα;
Το πρόβλημα δεν ήταν οι εγγυήσεις. Το πρόβλημα ήταν το ότι ζητήσαμε να μην είναι στη διοίκηση συγκεκριμένα πρόσωπα και πως στον αγωνιστικό τομέα τον πρώτο και τελευταίο λόγο θα τον είχε ο προπονητής και κανείς άλλος.
Προσέξτε τώρα. Έχουμε μια Επιτροπή η οποία θα προτείνει Δ.Σ. Για να δούμε τι εγγυήσεις θα καταθέσουν αυτοί που θα υποσχεθούν ό,τι θα υποσχεθούν.

Ας κλείσουμε λοιπόν εδώ το θέμα. Να γράψουμε όμως πως δεν μπορεί να έχεις στην επιτροπή ¨σωτηρίας¨ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, ανθρώπους οι οποίοι καθημερινά λένε τα χειρότερα για το ΔΣ της ΕΠΣΕ, του Δήμου και για άλλους φορείς. Αυτοί οι κύριοι έχουν άλλα στο μυαλό τους και το ξέρουν όλοι. Μ΄ αυτούς ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν θα σηκώσει κεφάλι.