Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Παναγιώτης Τοκπασίδης

Διαβάζω να γράφουν για τον κ. Τοκπασίδη και να τον τοποθετούν σε πάγκους ομάδων. Ξεχνάμε όλοι πως ο Παναγιώτης ήταν στον πάγκο του Ηρακλή Ψαχνών ως βοηθός του εκάστοτε προπονητή.
Θυμάμαι την χρονιά που είχε τελειώσει η συνεργασία του κ. Αντώνη Πριόνα με τον Ηρακλή.
Είχα πει τότε στον Αντώνη, πως πρέπει να.....
έχει υπομονή και να μη βιαστεί να πάρει αποφάσεις. Του είπα πως μετά την πορεία του με τον ΗΡΑΚΛΗ, αξίζει να περιμένει και να καθιερωθεί ως προπονητής σε ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.
Έκανε υπομονή και πέτυχε περισσότερα απ΄ όσα περίμενε.
Ο κ. Τοκπασίδης είναι κι αυτός καλός προπονητής, εργάτης του ποδοσφαιρου, νέος άνθρωπος και δυναμικός.
Δεν έχει σημασία σε ποιά κατηγορία θα είναι η ομάδα που θα επιλέξει να πάει, αλλά προσωπική μου άποψη είναι πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ του ταιριάζει περισσότερο κι εκεί θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα στην οποία υπήρξε αρχηγός, όταν ήταν ποδοσφαιριστής.
Ο κ. Τοκπασίδης είναι εκρηκτικός σαν χαρακτήρας και μπορεί να δείχνει ήρεμος, αλλά για όσους τον ξέρουν μπορεί εύκολα να ξεσπάσει, όταν τον πνίγει το δίκιο.
Είναι σε μια κρίσιμη φάση και η επιλογή του δύσκολη. Θα εξαρτηθούν πολλά από αυτή την επιλογή και εύχομαι να κάνει την καλύτερη. Δεν αναφέρομαι στο οικονομικό, αν και αυτό στην εποχή που ζούμε παίζει μεγάλο ρόλο.
Παναγιώτη, δεν ανήκω στους φίλους σου, αλλά πιστεύω στις δυνατότητές σου ως προπονητή και σ΄εκτιμώ ως άνθρωπο. Εύχομαι τα καλύτερα.