Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Ραδιοφωνικά και όχι μόνο

Κάποιοι δεν θέλουν να παραδεχθούν τα λάθη τους και δεν καταλαβαίνουν πως έχασαν την μπάλα. Συνεχίζουν με ύβρεις και συκοφαντίες για να είναι στο προσκήνιο. Κύριοι, μην υποτιμάτε την νοημοσύνη κανενός.
Όλοι γνωρίζουν τι συμβαίνει στο χώρο της ενημέρωσης και ιδιαίτερα στο χώρο των αθλητικών παραγωγών.
Η ΕΠΣΕ παλεύει εδώ και κάποια χρόνια να περάσει κανόνες, αλλά μέχρι τώρα δεν τα έχει καταφέρει. Οι επιθέσεις πέφτουν βροχή και οι πιέσεις σαν....
χαλάζι, όταν κάτι πάει να κάνει η Ένωση.
Τελευταία δέχθηκε επίθεση γιατί λέει θα έβγαζε σε δημοπρασία την αποκλειστικότητα της περιγραφής των αγώνων. Ξεσηκώθηκαν όλοι και άρχισαν να πιέζουν και να γράφουν διάφορα.
Τέτοια προκήρυξη δεν βγήκε ποτέ και πιθανότατα δεν θα βγει.
Τα πράγματα είναι απλά. Το κάθε ραδιόφωνο, ο  κάθε τηλεοπτικός σταθμός, το κάθε ιντερνετικό μέσο θα μπορεί να στέλνει από έναν ανταποκριτή κι έναν φωτογράφο στο κάθε γήπεδο. Έτσι δεν είναι; Πόσοι λοιπόν θα βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο για να καλύψουν τους αγώνες; Θα βρεθούν καμιά 10ριά από τα ραδιοτηλεοπτικά και καμιά 10αριά από τα ιντερνετικά!!!
Δεν θα είναι και πολύ στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στα περισσότερα γήπεδα θα είναι περισσότεροι μέσα και λιγότεροι στην κερκίδα.
Ακούμε πως δεν έχουν όλοι δικαίωμα να πηγαίνουν στα γήπεδα!! Ποιος το αποφασίζει αυτό; Την μία μας λένε πως είναι όλα ερασιτεχνικά και από την άλλη μας λένε πως πρέπει να είσαι έμπορος για να μπεις στο γήπεδο;
Μήπως θα μας πούνε πως έχουν ελευθέρας αυτοί που έχουν σχέση με τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ;
Θα πρέπει δηλαδή να μπούμε σε τέτοιες διαδικασίες;
Θα περιμένουμε τις αποφάσεις της  ΕΠΣΕ και μετά θα γράψουμε περισσότερα. Να δούμε δηλαδή, αν οι διοικούντες την ΕΠΣΕ θέλουν κανόνες ή υποκύπτουν σε πιέσεις.
Η εκτίμησή μας στο πρόσωπό τους είναι δεδομένη και το ξέρουν. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως δεν θα γράψουμε την άποψή μας. 
Πάντως ότι κι αν ισχύσει να είναι για όλους χωρίς εξαιρέσεις.