Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Δήμος Κύμης - Αλιβερίου

Δήμαρχε καλημέρα. Τι ήθελες κι αποκάλεσες τον άνθρωπο χαφιέ;
Τρέξε τώρα για καταθέσεις, τρέξε στα δικαστήρια. Δεν πρόκειται να βγεις αθώος σ΄ αυτή την περίπτωση. Το μόνο που θα κάνεις είναι να πάρεις 2-3 αναβολές, για να πάει το θέμα πίσω.
Παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη δεν κάνω, αλλά αυτός ο κύριος που κατέθεσε την μήνυση εναντίον σου, έχει δίκιο για έναν απλούστατο λόγο και μόνο αυτό φτάνει. Δήμαρχε είναι πρόεδρος της κοινότητας Λεπούρων. Είναι ....
δηλαδή αιρετός και μαζί δώσατε όρκο. Τον θυμόσαστε τον όρκο κύριε Δήμαρχε; Θυμόσαστε τα καθήκοντά σας;
Τις υποχρεώσεις σας ίσως;
Ορκίσθηκε ο κύριος Αλέξανδρος Ηλίας να υπηρετεί τους πολίτες να εφαρμόζει νόμους, να προστατεύει την περιουσία του Δήμου και των Δημοτών και πολλά άλλα.
Κύριε Δήμαρχε, ο κ. Πρόεδρος από τα Λέπουρα σεβάσθηκε τον όρκο που έδωσε κι εσείς γι΄ αυτόν ακριβώς τον λόγο τον χαρακτηρίσατε χαφιέ!!!
Θα σας κατηγορήσουν τώρα γιατί πρώτος εσείς έπρεπε να του πείτε μπράβο, επειδή πραγματικά υπηρετεί τα κοινά και όχι τα ιδιωτικά συμφέροντα.
Κύριε Θωμά, γιατί άραγε τον χαρακτηρίσατε χαφιέ;
Εγώ τώρα έχω μια απορία. Θα βρείτε την δύναμη να ζητήσετε τώρα συγνώμη ή θα το αφήσετε γι΄ αργότερα;
Όπως κι αν έχει πάντως το θέμα, ο χαρακτηρισμός ήταν βαρύς και απαραδεκτος.
Τώρα θα μου πείτε, να ζητήσει ένας δήμαρχος συγνώμη μήνες πριν τις εκλογές;
Είναι υποτιμητικό; Φανταστείτε πόσο υποτιμητικό ήταν για τον κύριο πρόεδρο, το χαφιες.
Καλή σας μέρα.

ΥΓ. Να μια αιτία κι αφορμή για να καταργηθεί ο όρκος των αιρετών. Υπομονή μήπως και έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία κύριε δήμαρχε. Τότε μπορείτε να κάνετε μια εισήγηση, εκτός κι αν είσθε κι εσεις βλαχοδήμαρχος που λέει και ο Αλέξης.