Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Δήμος Κύμης Αλιβερίου

Δέχομαι την όποια κριτική, ακόμη και τις ύβρεις, αλλά όχι στο ψυθιριστό και όχι στα καφενεία.
Ξέρουν όλοι πως δημοσιοποιώ τις απόψεις όλων, ακόμη κι όταν είναι υβριστικές για μένα. Ανώνυμα και ¨εγώ σου το λέω και γράψτο εσύ¨, δεν μπορεί να γίνει. Εγώ γράφω την δική μου άποψη και όχι των άλλων.
Στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου τελικά, είναι πολύ απλά τα πράγματα.
Δήμαρχος είναι ο κ. Θωμάς και για τις εκλογές της Ανοιξης, δήλωσε πως θα είναι και πάλι υποψήφιος.
Έγραψα τότε που είχε κάνει την δήλωση, πως κατάλαβε πως κάτι ......
δεν πάει καλά και σύρθηκε για να κάνει την ανακοίνωση αυτή.
Έκανα λάθος. Ο άνθρωπος με την δήλωσή του θέλησε να βοηθήσει αυτούς που δεν τον γουστάρουν και να τους δώσει χρόνο, ν΄ αποφασίσουν τελικά τι θα κάνουν.
Αυτή είναι αλήθεια. Σήμερα είναι γνωστό πως είναι πολλοί αυτοί οι οποίοι θέλουν να ρίξουν τον Θωμά, αλλά ο ένας δεν έχει εμπιστοσύνη στον άλλον και θεωρεί τον εαυτό του ικανότερο!!
Κύριοι ΄όποιος θέλει να έχει ρόλο στην αυτοδιοίκηση, πρέπει να ιδρώσει και όχι να εμφανισθεί λίγο πριν τις εκλογές και να δηλώνει καταλληλότερος!!
Δυστυχώς το παιχνίδι το χάσατε πριν μπείτε στο γήπεδο. Το χάσατε γιατί παρασυρθήκατε από τις σειρήνες. Το χάσατε γιατί πιστέψατε πως επειδή δεν έχετε ικανότητες εσεις, θα πρέπει να βρείτε κάποιο άλλο πρόσωπο, το οποίο καμία παρουσία στα του Δήμου σας δεν είχε τα τελευταία χρόνια. Γιατί αυτό; Απλούστατα γιατί δεν θέλατε να παραδεχτείτε και να είσθε υποψήφιοι σε ψηφοδέλτιο κάποιου ο οποίος διέθετε αυτά που εσείς δεν έχετε.
Πονάει η αλήθεια, αλλά είναι αλήθεια.