Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Κωστας Μπακογιάννης

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου Χαλκίδας και ανακοίνωση υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων Εύβοιας
 

Σήμερα, Τετάρτη 23 Απριλίου 2014, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκε στη Χαλκίδα, όπου και εγκαινίασε το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Αλλάζουμε. Στην καρδιά της Ελλάδας».
Μπροστά ενός ενθουσιώδους κοινού, στο κέντρο της Χαλκίδας παρουσίασε τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Ε. Εύβοιας και απευθύνθηκε στους φίλους και συνεργάτες που δήλωσαν παρόντες....

σε αυτή την κοινή προσπάθεια:
«Μπορούμε να αλλάξουμε τη Στερεά. Μπορούμε να αλλάξουμε τις ζωές μας» τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ για άλλη μία φορά έκανε λόγο για το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Εύβοια στην Περιφέρεια και τις αναπτυξιακές της δυνατότητες.
 

«Είμαστε εδώ για να δώσουμε πραγματικές λύσεις στα πραγματικά προβλήματα» είπε χαρακτηριστικά και καλώντας τους πολίτες να εμπιστευτούν μία ομάδα πέρα και πάνω από κόμματα, με νέες ιδέες και όρεξη για δουλειά την επομένη των εκλογών, παρουσίασε τους περιφερειακούς συμβούλους της Εύβοιας.
Ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης, Φάνης Σπανός από την πλευρά του μίλησε για τις δικές του αρχές, με τις οποίες κατεβαίνει στις εκλογές και δεν είναι άλλες από τη σκληρή δουλειά και τη συμμετοχικότητα. «Θέλουμε να δουλέψουμε με την όρεξη του πιο ενθουσιώδους ερασιτέχνη και με τη σοβαρότητα του πιο συνεπούς επαγγελματία» ανέφερε, ενώ συνέχισε εμμένοντας στις ανοιχτές πόρτες τις ομάδας του πριν και μετά τις εκλογές.
Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, με αλφαβητική σειρά, είναι : 


Δημήτρης Αργύρης, μικροβιολόγος- βιοπαθολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών και στο ΚΑΤ, εκλεγμένος αναπληρωτής πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ειδικευόμενων Ιατρικής Βιοπαθολογίας. Από την Αμάρυνθο.

Νάνσυ Αρμόνη, αρχιτέκτων μηχανικός ,από τη Χαλκίδα , διευθύντρια κατασκευών στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, υπεύθυνη διεθνών σχέσεων στο Τεχνικό Επιμελητήριο.


Κώστας Βαρδακώστας, Γεωλόγος, Ιδιοκτήτης ΚΤΕΟ. Από το Βασιλικό.


Δημήτρης Βουρδάνος, νυν θεματικός αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. Σπούδασε νομικές και οικονομικές επιστήμες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, από το Δήμο Μεσσαπίων.

Γεώργιος Βράκας, είναι ο πρώτος πρόεδρος του Ναυταθλητικού Ομίλου Ερέτριας, μέλος του Δημοτικού συμβούλιου και γενικός αρχηγός της αθλητικής ακαδημίας Ερέτριας από όπου κατάγεται.


Σταμάτης Γκάβαλης, μηχανολόγος μηχανικός από τη Χαλκίδα, Περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδος, και πρώην πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκίδος.
 

Μαρία Δερμιτζάκη, πτυχιούχος νοσηλεύτρια , επί σειρά ετών στο Λαϊκό νοσοκομείο, αντιπρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων, εκλεγμένη εκπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων και στην ΑΔΕΔΥ. Από την Αυλίδα.

Ιωάννης Ζάχος, πολιτικός μηχανικός ,σε μεταπτυχιακό στη Διαχείριση τεχνικών έργων, πρώην πρόεδρος του Διοικητικού συμβουλίου σπουδαστών ΤΕΙ Πάτρας, από την Ιστιαία.


Γιάννης Καλτσάς, από τα Λουκίσια, συνταξιούχος δάσκαλος ,πρώην διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και αντιπρόεδρος του συλλόγου δασκάλων Χαλκίδας.


Δαβιδία Κατσαντώντη, έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες με ειδίκευση στη Δημόσια διοίκηση και Δημόσια οικονομική. Ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση της.
 

Λουκάς Κατσίκας, πτυχιούχος της Σιβειτανιδίου Σχολής Αθηνών , εργάστηκε επί χρόνια στη ΔΕΗ στο Αλιβέρι, διετέλεσε πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου προσωπικού ΔΕΗ και εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Εργατικό Κέντρο Ευβοίας.

Γιώργος Κελαϊδίτης , επιχειρηματίας στην παραγωγή κρέατος από την Νέα Αρτάκη, με σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης.
 

Γιάννης Κοντζιάς, οδοντίατρος από την Ιστιαία, δημοτικός σύμβουλος, πρώην αναπληρωτής δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού και πρώην αντιδήμαρχος Αρτεμισίου.
 

Βαγγέλης Κούκουζας, μέλος διοίκησης του συλλόγου βενζινοπωλών Ελλάδας,οικονομικός επόπτης του επιμελητηρίου Ευβοίας. Από το Βασιλικό.
 

Βασίλης Κούπριζας, πολιτικός μηχανικός, μέλος της διοικούσας επιτροπής και εκλεγμένο μέλος της αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Εύβοιας.
 

Άννα Κουτσούπη, από τη Σκύρο, μέλος της Τουριστικής επιτροπής του Δήμου
Σκύρου. Υπεύθυνη της εφημερίδας ΄΄Πυγμή΄΄ και διευθύντρια ξενοδοχείου.
 

Γιάννης Λαλανίτης, έμπορος αγροτικών προϊόντων από την Νέα Αρτάκη, πρώην δημοτικός σύμβουλος Νέας Αρτάκης, μέλος του Δ.Σ του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Ευβοίας και εκπρόσωπος στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Χρήστος Μεγαρίτης, απόφοιτος της σχολής Εμποροπλοιάρχων Νέας Μηχανιώνας. Εργάστηκε ως καπετάνιος του εμπορικού Ναυτικού. Κάτοικος Αλιβερίου, με δραστηριότητα στα υπεραστικά ΚΤΕΛ.


Γιάννης Μεϊντάνης, Διευθυντής καταστήματος τράπεζας στο Αλιβέρι Ευβοίας,
απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Πειραιά , με μεταπτυχιακό στο
Ηλεκτρονικό εμπόριο από το Kingston University.


Αφροδίτη Μηλίδου, απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών με ειδίκευση στο Διοικητικό Δίκαιο και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Από τη Χαλκίδα με καταγωγή την Κύμη και την Αρτάκη.

Στέφανος Μπεχράκης, μηχανολόγος μηχανικός, από τη Χαλκίδα, Σύμβουλος τοπικής ενότητας Χαλκίδας, πρώην πρόεδρος της επιτροπής Επαγγελματικών Θεμάτων και Ασφαλιστικού του Τεχνικού Επιμελητηρίου.


Όλγα Χαλδούπη-Μπόκαρη , μηχανολόγος μηχανικός , από το Αλιβέρι, προϊσταμένη του τμήματος καθαριότητας-ανακύκλωσης του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.


Ηλίας Μπουρμάς, μάχιμος δικηγόρος στην Χαλκίδα , αντιπρόεδρος του Οργανισμού Λιμένων Νομού Ευβοίας και πρώην υποδιοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας.


Ασημίνα Παπαναστασίου, πτυχιούχος της νομικής σχολής του Πανεπιστημίου της Ουαλίας με μεταπτυχιακές σπουδές στο Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο. Δικηγόρος στη Χαλκίδα.
 

Χρήστος Ραγιάς, πολιτικός μηχανικός, από την Αμάρυνθο Ευβοίας, υπεύθυνος προγραμματισμού του Δήμου Ερέτριας και πρώην αντιδήμαρχος Ερέτριας.

Βούλα Σιδεράκη, επαγγελματίας , από την Κύμη , απόφοιτη του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Χαλκίδας , και συνεχιστής της οικογενειακής της παράδοσης στα γλυκά Κύμης 

.
Σταύρος Φώτου, οικονομολόγος από τη Χαλκίδα και την Αιδηψό, χρηματιστής , πρώην αντιδήμαρχος Χαλκίδος.


Ζάχος Χατζηνικολής, μάχιμος δικηγόρος από την Κάρυστο και πτυχιούχος πολιτικών επιστημών και δημόσιας διοίκησης, πρώην Νομαρχιακός σύμβουλος Ευβοίας.


Ανέστης Ψαρρός, Δήμαρχος Λίμνης- Μαντουδίου- Αγίας Άννας, τοπογράφος στο επάγγελμα.