Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Θερμή υποδοχή σε Λέπουρα και Βρύση

Βρύση. Ο δήμαρχος κατά την διάρκεια της ομιλίας του.

 Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι πολίτες των Λεπούρων και της Βρύσης στον Δήμαρχο Κύμης – Αλιβερίου Δημήτρη Θωμά, ο οποίος επισκέφθηκε τα δύο χωριά το απόγευμα της Πέμπτης.
Στα Λέπουρα, ο χώρος γέμισε ασφυκτικά και χρειάστηκε να «επιστρατευτεί» και ο εξωτερικός....

χώρος, καθώς ήταν αδύνατον να χωρέσουν όλοι οι παρευρισκόμενοι.
Κάτι αντίστοιχο έγινε και στην Βρύση, καθώς η ομιλία μετατράπηκε....
σε υπαίθρια συγκέντρωση, αφού τουλάχιστον 150 πολίτες παρακολούθησαν την ομιλία όρθιοι, έξω από την αίθουσα η οποία είχε γεμίσει ασφυκτικά.
Μιλώντας στους πολίτες, ο Δημήτρης Θωμάς έκανε τον απολογισμό έργου κατά την διάρκεια της θητείας του, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίστηκαν κυρίως στον τομέα των οικονομικών και της επάρκειας υπαλλήλων, και δεσμεύτηκε ότι και την νέα πενταετία, ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα συνεχίσουν να εργάζονται από το πρωί έως το βράδυ για το καλό του τόπου.
Ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στην αντιπολίτευση, τονίζοντας τον μηδενιστικό της ρόλο τα προηγούμενα χρόνια, τις παλινωδίες όσον αφορά τον ΔΙΟΡΙΣΜΟ επικεφαλής αλλά και την αφερεγγυότητα που απορρέει από το γεγονός ότι η αντιπολίτευση δεν καταθέτει προτάσεις για τον τόπο παρά μόνο λασπολογεί σε βάρος της σημερινής δημοτικής αρχής.
Κλείνοντας, ο Δημήτρης Θωμάς, καταχειροκροτούμενος, κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν στις εκλογές τον μοναδικό ανεξάρτητο και υπερκομματικό συνδυασμό, ο οποίος έχει αποδείξει ότι εργάζεται άοκνα και αποτελεσματικά για το καλό του τόπου και μόνο. 



 Βρύση: Τουλάχιστον 150 πολίτες παρακολούθησαν την ομιλία όρθιοι έξω από την αίθουσα που είχε γεμίσει ασφυκτικά. 


Λέπουρα: Προκειμένου να χωρέσουν οι πολίτες χρειάστηκε να χρησιμοποιηθεί ο εξωτερικός χώρος.