Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση και το Αλιβέρι επιβεβαίωσε τη συντριπτική του συνδυασμού «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για το Δήμο Κύμης – Αλιβερίου».
 

Δημήτρης Θωμά: «Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι; Μήπως πίσω από την υποψηφιότητα Μπουραντά στο Δήμο Κύμης – Αλιβερίου κρύβεται κάτι πολύ σοβαρό;»ς
 

Με ένταση, παλμό και εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, η μεγαλύτερη πολιτική συγκέντρωση που έγινε ποτέ στην ιστορία του Αλιβερίου και μάλιστα κάτω από βροχή. Πάνω από 1.500 πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των ΝΕΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ και του Δημάρχου Κύμης – Αλιβερίου Δημήτρη Θωμά. Κατακλύζοντας το κέντρο του Αλιβερίου, προκειμένου να διατρανώσουν την στήριξη
τους στο συνδυασμό και το έργο της Δημοτικής αρχής. Ούτε το κρύο, ούτε η βροχή ήταν δυνατόν να σταματήσουν τους πολίτες, οι οποίοι συμμετείχαν μαζικά στην συγκέντρωση, μεταδίδοντας κλίμα ενθουσιασμού και νίκης.
Ο επικεφαλής των ΝΕΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ Δημήτρης Θωμάς, ανέφερε κατά ....

την ομιλία του, ότι την Κυριακή, οι πολίτες θα δώσουν σκληρή απάντηση σ’ εκείνους οι οποίοι «ασέλγησαν» στον πρώην Δήμο Ταμυναίων, υπενθυμίζοντας ότι την προηγούμενη ημέρα, στην ομιλία του Θανάση Μπουραντά, ήταν παρούσα η πρώην Δήμαρχος Ταμυναίων Κατερίνα Καράπα:
 «Πρόκειται για συγκοινωνούντα δοχεία. Χέρι – χέρι βαδίζουν όλα αυτά τα χρόνια τα στελέχη του συστήματος Μπουραντά. Υπενθυμίζω ότι όταν παραλάβαμε το Δήμο, στο Αλιβέρι είχαν γίνει πληρωμές 8,5 εκ ευρώ χωρίς παραστατικά. Μέχρι φωτιά έβαλαν στο Δημαρχείο προκειμένου να εξαφανίσουν στοιχεία. Όμως η έρευνα της δικαιοσύνης σύντομα ολοκληρώνεται και τότε θα δούμε που θα τρέξουν κάποιοι να κρυφτούν» είπε ο Δημήτρης Θωμάς καταχειροκροτούμενος.
Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στα έργα που έγιναν την προηγούμενη τριετία στο Αλιβέρι και έχουν αλλάξει την όψη της πόλης αλλά και στο βάρος που δόθηκε από την Δημοτική Αρχή προκειμένου να βελτιωθούν οι υποδομές στην περιοχή. Ειδική αναφορά έκανε ο Δ. Θωμάς στο Ενεργειακό Κέντρο Αλιβερίου, την ανακατασκευή του Βιολογικού Καθαρισμού, στις αναπλάσεις και μια σειρά ακόμη παρεμβάσεων που έφεραν το Αλιβέρι πολλά χρόνια μπροστά, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.
Αναφερόμενος στην αντιπολίτευση και ειδικά στον επικεφαλής Θανάση Μπουραντά, ο Δημήτρης Θωμάς τον αποκάλεσε πολιτικό γυρολόγο, καθώς βρίσκεται σε μια διαρκή αναζήτηση εξουσίας, ενώ τα κόμματα και οι πολίτες τον απορρίπτουν. Ο Δήμαρχος επανέλαβε ότι ο κος Μπουραντάς είναι δημότης Χαλκιδέων, οπότε δεν θα ψηφίσει τον εαυτό του την Κυριακή και υπενθύμισε το ρόλο του στην υπόθεση της άδειας καύσης του RDF από την ΑΓΕΤ, όταν μεθόδευσε την έγκρισή της κόντρα στις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων.Μάλιστα για την μεθόδευσή του αυτή, ο κος Μπουραντάς, έχει ξηλωθεί από Αντιπεριφερειάρχης, αφού ο Περιφερειάρχης Κλέαρχος Περγαντάς, εδώ και ένα χρόνο, του έχει αφαιρέσει κάθε αρμοδιότητα.
«Τι δουλειά έχει η αλεπού στο παζάρι; Μήπως πίσω από την υποψηφιότητα του Θανάση Μπουραντά στον Δήμο Κύμης – Αλιβερίου κρύβεται κάτι πολύ σοβαρό;» αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Θωμάς.
 Ο Δήμαρχος επανέλαβε για μια ακόμη φορά, ότι οι ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ, βρίσκονται μπροστά και θα είναι νικητές των εκλογών από την πρώτη Κυριακή και κάλεσε τους πολίτες σε εγρήγορση έως την ώρα που θα κλείσουν οι κάλπες προκειμένου η νίκη να είναι ακόμη μεγαλύτερη.
«Η στήριξη σας αποτελεί δύναμη για μας να συνεχίσουμε και την επόμενη 5ετία το έργο και την προσπάθεια για την αναβάθμιση του Δήμου μας. Έχουμε δώσει συγκεκριμένα δείγματα γραφής όλα αυτά τα χρόνια και τα γνωρίζετε πολύ καλά. Μας εμπιστεύεστε, μας στηρίζετε, και μας τιμάτε με τη ψήφο σας. Το αναγνωρίζουμε, αποτελεί περηφάνια για μας και ιερή υποχρέωση να προσπαθούμε μ’ όλες μας τις δυνάμεις για το καλό του τόπου και των δημοτών μας» τόνισε ο Δημήτρης Θωμάς.
Μετά το τέλος της ομιλίας του Δημάρχου και παρά την βροχή και το κρύο, εκατοντάδες πολίτες έμειναν για αρκετή ώρα έξω από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού στο Αλιβέρι, προκειμένου να σφίξουν το χέρι του Δημήτρη Θωμά, να τον αγκαλιάσουν και να τον διαβεβαιώσουν ότι η νίκη της Κυριακής θα είναι μεγαλύτερη κάθε προσδοκίας