Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

 
Δημήτρης Θωμάς , στην πολυπληθή συγκέντρωση στις Πετριές: «Τι κάνατε επί 20 χρόνια για την τουριστική ανάπτυξη του τόπου κύριε Μπουραντά;»
 

Σε δύο μεγάλες συγκεντρώσεις πολιτών, στις Άνω και Κάτω Πετριές, μίλησε την Τετάρτη, ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς. Και στις δύο περιοχές η υποδοχή των κατοίκων ήταν πολύ θερμή, ένδειξη ότι το έργο των ΝΕΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ κατά την προηγούμενη τριετία, έχει αναγνωριστεί από τους πολίτες. Αξίζει να σημειωθεί ότι, στις Κάτω Πετριές, παρά το γεγονός ότι η ώρα ήτα ήδη .....
περασμένη, η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά, ενώ αρκετός κόσμος παρακολούθησε την ομιλία όρθιος.
Αναφερόμενος στα θέματα τουριστικής ανάπτυξης, τα οποία αφορούν ιδιαίτερα την περιοχή των Πετριών και των Αγ. Αποστόλων, ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έγιναν από την Δημοτική Αρχή τα τρία προηγούμενα χρόνια, ώστε η περιοχή ν’ αναβαθμιστεί.
 

Παράλληλα έθεσε και τους στόχους της νέας πενταετίας, ένας από τους βασικότερους είναι η κατασκευή βιολογικού καθαρισμού, για τον οποίο έχει ήδη αγορασθεί το οικόπεδο, ολοκληρώνεται η μελέτη και έχει εξασφαλισθεί η χρηματοδότηση, καθώς και μια σειρά ακόμη μέτρων τα οποία θα αναβαθμίσουν τουριστικά την περιοχή.
 

Αναφερόμενος στον υποψήφιο της Συμπολιτείας Θανάση Μπουραντά, ο Δημήτρης Θωμάς τόνισε ότι ο κος Μπουραντάς δεν έρχεται από το πουθενά καθώς έχει στην πλάτη του την διοίκηση του Νομού της Εύβοιας σχεδόν για 20 χρόνια: «Αναρωτηθείτε λοιπόν, τι έκανε τόσα χρόνια ως Νομάρχης, σε εποχές που υπήρχαν χρήματα, για την βελτίωση του οδικού δικτύου, την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων και ένα σωρό άλλα ζητήματα που μας απασχολούν. Ελάχιστα πράγματα
έως μηδαμινά. Γιατί λοιπόν να μπορέσει να τα κάνει τώρα από την θέση του Δημάρχου και χωρίς χρήματα;» αναρωτήθηκε ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου.
 

Ο Δημήτρης Θωμάς αναφέρθηκε ακόμη και στην άθλια κατάσταση που παρέλαβε η Δημοτική Αρχή από τον πρώην Δήμο Δυστίων, τονίζοντας ότι αυτοί που είχαν την ευθύνη ενός Δήμου χωρίς καθόλου σχεδόν μόνιμο προσωπικό, αυτοί που είχαν 4 χρόνια να μετρήσουν τα υδρόμετρα, βρίσκονται τώρα στο πλευρό του Θανάση Μπουραντά και επιθυμούν να έρθουν ξανά στα πράγματα προκειμένου να δημιουργήσουν το ίδιο χάος.
 

«Οι πολίτες δεν θα τους το επιτρέψουν. Την Κυριακή θα πάρουν την απάντησή τους μέσα από την κάλπη. Οι ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ θα είναι νικητές από την πρώτη Κυριακή των εκλογών» κατέληξε καταχειροκροτούμενος ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου.