Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Ας σταματήσει την επίθεση λάσπης και συκοφαντίας ο κύριος Χρ. Θεοδώρου απέναντι στους θεσμούς, αλλά και στους υπαλλήλους του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ- ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ 15-5-2014
Ας σταματήσει την επίθεση λάσπης και συκοφαντίας ο κύριος Χρ. Θεοδώρου απέναντι στους θεσμούς, αλλά και στους υπαλλήλους του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου.
Η δικαιοσύνη του έχει απαντήσει.
Πήρε τη σύνταξη πού δικαιούται ως πρώην Δήμαρχος και όχι μεγαλύτερη που απαιτούσε με μηνύσεις.

Ο κύριος Χρ. Θεοδώρου σε μία πέραν των ανεκτών έστω και προεκλογικά ορίων λασπολογία, συνεχίζει να προσπαθεί να παραπλανεί τους Δημότες, διερωτώμενος και ο ίδιος «άλλωστε εγώ τι συμφέροντα εξυπηρετώ;;».
Σε μια προσπάθεια να προκαλέσει και να διασύρει τον Δήμαρχο Δημήτρη Θωμά αλλά και τους εργαζόμενους του Δήμου, αναζητά με δηλώσεις του στα ΜΜΕ αποφάσεις δικαστηρίου τις οποίες έχει προ καιρού στα χέρια του.
Απειλεί ευφάνταστα για διώξεις , απαξιώνοντας ακόμη και την απόφαση του.....

εισαγγελέα που απέρριψε την μήνυση του ως αβάσιμη.
Για την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης τόσο του Δημάρχου, όσο και της υπαλλήλου του Δήμου δίνουμε στη δημοσιότητα την απόφαση και επισημαίνουμε ότι καλό είναι να σταματήσει εκ μέρους του η τόσο θεατρινίστικη και εναγώνια αναζήτηση της απόφασης. Ο κόσμος την γνωρίζει και την αθροίζει στις δεκάδες απορριπτικές ή καταδικαστικές αποφάσεις των μηνυτών του Δημάρχου.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Χρήστος Θεοδώρου, πρώην Υφυπουργός, πρώην Βουλευτής και πρώην Δήμαρχος Κύμης, με μήνυση που κατέθεσε στην Εισαγγελία Αθηνών, ζητούσε «την κατά νόμο τιμωρία» του Δήμαρχου και της Προϊστάμενης Οικονομικού του Δήμου .
 Κατά τα αναγραφόμενα στη μήνυση, δόθηκε εσφαλμένη απάντηση στην αίτηση, με την οποία ζήτησε να του χορηγήσουν την κατά νόμο απαιτούμενη βεβαίωση , ώστε να πάρει σύνταξη από την θητεία του ως Δήμαρχος Κύμης.
Αποτέλεσμα της λανθασμένης - κατά τον μηνυτή - βεβαίωσης είναι η σύνταξη που θα πάρει να είναι 531 ευρώ και όχι 1208 ευρώ και έτσι «του προκάλεσαν ηθελημένα βλάβη»!!!
Σε μια εποχή που η χώρα μας βιώνει την μεγαλύτερη οικονομική κρίση αλλά και κρίση αξιών, είναι δυσάρεστες παρόμοιες συμπεριφορές και ειδικά από εκείνους, που οι πολίτες τίμησαν με την ψήφο τους και τους εμπιστεύτηκαν σε ανώτατα αξιώματα.
Αλλά, πολλοί, όπως αποδείχτηκε αιρετοί, ανάμεσα τους και ο κ. Θεοδώρου, ούτε τα ψιχία δεν αφήνουν να πέσουν κάτω. Προφανώς έχει εφαρμογή, η ρήση «Ο πλούτος γέννησε περισσότερους άπληστους ανθρώπους, παρά η απληστία πλούσιους». Η δικαιοσύνη όμως του απάντησε ξεκάθαρα.