Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Καλημέρα

Δεν έχω κανένα άγχος και κανένα πρόβλημα. Ξέρω πως στις εκλογές εξ αιτίας της κρίσης, δεν θα έχουμε θαύματα. Όλα πάνε μια χαρά. Αν εκλεγούν και κάποιοι φίλοι μας, όλα θα είναι καλύτερα.
Φυσικά για να εκλεγούν θα πρέπει οι ψηφοφόροι να τους σταυρώσουν. Υπάρχει όμως και κάτι άλλο.
Ακόμη κι αν δεν εκλεγούν, αυτοί οι φίλοι μας, δεν τρέχει και τίποτα.
Δέχθηκαν να είναι για παράδειγμα στο ψηφοδέλτιο Ζεμπίλη επειδή.....
εκτίμησαν την προσπάθειά του και θέλησαν να βοηθήσουν.
Στην Ερέτρια προτείνουμε τον κ. Γιώργο Μπασινά ο οποίος είναι υποψήφιος με τον κ. Νίκο Γουρνή, γιατί ξέρουμε τον χαρακτήρα αυτού του ανθρώπου και την προσφορά του στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.
Στα Ψαχνά προτείνουμε  ανθρώπους οι οποίοι στάθηκαν στον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και αυτοι είναι ο κ. Λαφαζάνης Γιώργος, ο κ. Τσάλας Νίκος και ο κ. Μιχάλης Καλαβρής. Και οι τρείς είναι υποψήφιοι με τον κ. Μπουροδήμο. Σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι οι οποίοι στήριξαν τον ΗΡΑΚΛΗ, αλλά έπρεπε κάποιους να ξεχωρίσουμε.
Στην Χαλκίδα έχουμε αναφερθεί στην κυρία Ελένη Αϊδίνη και στους κυρίους Παναγιώτη Σκόνδρα και Αντώνη Κωνσταντίνου οι οποίοι είναι υποψήφιοι με τον κ. Ζεμπίλη.
Στο Ληλάντιο δεν αλλάζουμε. Στηρίζουμε Ζεμπίλη και φυσικά τους φίλους μας. Είναι πολλοί και άξιοι. Πρώτα απ΄ολα στηρίζουμε τον κ. Νίκο Ρόγκα, ο οποίος θα είναι για πρώτη φορά υποψήφιος. Παλιές καραβάνες οι άλλοι αλλά λέμε ΝΑΙ στον κ. Γουρνή Βασίλη, στον κ. Σέρρα Δημήτρη, τον Αλέξανδρο Πιτσούνη.
Στο Τοπικό του Βασιλικού προτείνουμε τον κ. Σκλαβούνο Κυριακο και τον κ. Καβουκίδη Μαρίνο.
Για το Περιφερειακό έχουμε γράψει πως προτείνουμε το Ψηφοδέλτιο του κ. Μπακογιάννη με αντιπεριφερειάρχη τον κ. Φάνη Σπανό και προτείνουμε τον κ. Μπεχράκη Στέφανο για Περιφερειακό Σύμβουλο.