Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

 Αλιβέρι:28/05/2014
ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ κ. ΘΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,
Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελληνίων εξετάσεων εύχομαι σε όλους και σε όλες σας , καλή επιτυχία στη δοκιμασία των Πανελλήνιων Εξετάσεων και να εκπληρωθούν οι στόχοι και τα όνειρα σας. Τώρα, που η προσπάθεια φτάνει στην ολοκλήρωση της, να είστε επικεντρωμένοι με διαυγή σκέψη και ψυχραιμία.
Αγαπητά μας παιδιά, δίνετε μια ακόμα μάχη στον ανταγωνιστικό στίβο της παιδείας σε μια εποχή που σίγουρα δεν γίνεστε αποδέκτες των πιο αισιόδοξων μηνυμάτων για το μέλλον. Αντιμετωπίστε τις.....

εξετάσεις ως μια
δοκιμασία, η οποία σας ανοίγει το δρόμο για την ανώτατη εκπαίδευση, την επένδυση στη γνώση, καθώς και σε ένα ευρύ κύκλο εμπειριών και νέων οριζόντων. Στην κρίσιμη οικονομική συγκυρία που διανύουμε η κοινωνία μας
έχει ανάγκη από ολοκληρωμένες προσωπικότητες και ικανούς επιστήμονες που θα συμβάλουν στη δημιουργική εξέλιξη του τόπου μας.
Οπλιστείτε με αγωνιστικότητα και αντιμετωπίστε, όχι μόνο τώρα αλλά πάντα, σε κάθε στάδιο της ζωής σας, τις προκλήσεις και τις δυσκολίες, ως ευκαιρίες ανάπτυξης, εξέλιξης και προόδου. Ο άνθρωπος που έχει θέληση και δύναμη να κατακτήσει το μέλλον και να διεκδικήσει τη δική του θέση, πάντα βρίσκει διεξόδους να τα καταφέρει. Η ζωή συνεχίζεται και μας προ(σ)καλεί να είμαστε παρόντες και να δραστηριοποιούμαστε από όποιο μετερίζι.
Στους γονείς και εκπαιδευτικούς, τους μεγάλους υποστηρικτές όλων των παιδιών καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο έργο τους. Δύναμη, υπομονή και αυτοπεποίθηση, ώστε οι ελπίδες και τα όνειρα σας να ευδοκιμήσουν.
Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία!
 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΜΗΣ - ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Γ.ΘΩΜΑΣ