Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ ΕΥΒΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 Για τις Ευρωεκλογές.
Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τους 10.040 συμπατριώτες μου ,που στήριξαν με τη ψήφο τους την μεγάλη δημοκρατική παράταξη, το ΠΑΣΟΚ και την Ελιά κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Ήταν ψήφος καρδίας ,ήταν ψήφος ψυχής ήταν όμως και ψήφος προοδευτικής σταθερότητας. Η ψήφος προς την ΕΛΙΑ έστειλε ένα καθαρό μήνυμα σε όλους αυτούς που τα τελευταία 2 χρόνια χλεύασαν και απαξίωσαν την παράταξη μας ,την ιστορία και την προσφορά μας. Σαφέστατα όμως τα ποσοστά των ευρωεκλογών αλλά και ούτε τα ποσοστά του Ιουνίου 2012 χωράνε στο ιστορικό μέγεθος της παράταξης μας. Είναι αναγκαίο τώρα με σεβασμό προς όλες εκείνες τις όμορες πολιτικές δυνάμεις ....

να ξεκινήσει ένας ειλικρινής διάλογος για την ενότητα της κεντροαριστεράς και της ευρύτατης δημοκρατικής παράταξης. Είναι αναγκαίο επίσης να προσεγγίσουμε και όλους εκείνους τους συντρόφους μας που είναι ΠΑΣΟΚ αλλά δεν ψήφισαν ΠΑΣΟΚ. Και γνωρίζουμε ότι είναι πάρα πολλοί. Όσο οξύμωρο και αν ακούγεται σε κάποιους είναι μια πραγματικότητα. Στο αμέσως προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη πανευβοική σύσκεψη φίλων και στελεχών της παράταξης μας στην Χαλκίδα όπου θα συζητήσουμε την πορεία της παράταξης μας.

Για της Δημοτικές εκλογές.
Θέλω να χαιρετίσω την προοδευτική και δημοκρατική αλλαγή σελίδας που πραγματοποιήθηκε στους δήμους Χαλκίδας ,Ερέτριας, Καρύστου ,Κύμης – Αλιβερίου και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας. Να συγχαρώ προσωπικά τον Θανάση Μπουραντά, τον Χρήστο Παγώνη ,την Αμφιτρίτη Αλημπατέ, τον Λευτέρη Ραβιόλο και τον Χρήστο Καλυβιώτη. Θερμά συγχαρητήρια επίσης στην κυρία Σπανού στον κύριο Ψαθά και στον κύριο Χατζηγιαννάκη για την εκλογή τους και καλή δύναμη στο έργο που αναλαμβάνουν. Πριν από 8 μήνες όταν και περιέγραψα το πολίτικο μας πλαίσιο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές είχα πει < Έχουμε απόλυτη πίστη στα στελέχη της δημοκρατικής παράταξης και πιστεύουμε πως και στις εκλογές του ΜΑΙΟΥ θα είναι και πάλι πρωταγωνιστές >,και δικαιώθηκα απολύτως. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στα δεκάδες στελέχη της παράταξης μας για την επιτυχία τους και είμαι σίγουρος πως θα είναι άξιοι εκπρόσωποι στα επόμενα δημοτικά συμβούλια. Θέλω επίσης να συγχαρώ ένα σπουδαίο άνδρα της αυτοδιοίκησης τον Γιάννη τον Μπουροδήμο για τον τίμιο και καθαρό αγώνα που έδωσε .Τα έργα του και η προσφορά του μιλούν από μόνα τους. Αυτό που εύχομαι είναι να συνεχίσει τον δρόμο που ξέρει καλά …τον δρόμο της προσφοράς.


Για την Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΕΥΒΟΙΑΣ
       Ο Γραμματέας
Χαράλαμπος Καραβάς