Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Η «φλεγόμενη» Τούμπα στο νο1 των «Ultras» όλου του κόσμου

Η «φλεγόμενη» Τούμπα στο νο1 των «Ultras» όλου του κόσμουΓια τη σεζόν 2013-2014



Η ψηφοφορία που έκανε η μεγαλύτερη οπαδική ιστοσελίδα του κόσμου, «Ultras World», με θέμα το καλύτερο σόου με πυρσούς (γνωστά και ως pyroshows) για την ποδοσφαιρική σεζόν 2013-2014, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή με έντονο... ελληνικό ενδιαφέρον!
Ο λόγος για τη ρεβάνς του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (1-0) που έγινε τη Μεγάλη Τετάρτη στην Τούμπα και μπορεί ο συγκεκριμένος αγώνας να ξέφυγε .....
κυρίως από αγωνιστικής άποψης (σ.σ. οι ενέργειες των ποδοσφαιριστών επηρέασαν ακόμα και τις σχέσεις μεταξύ των διεθνών στο Μουντιάλ), ωστόσο, αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τους «Ultras» (φανατικούς φιλάθλους) όλου του κόσμου.
Βίντεο από γήπεδα όλου του πλανήτη μπήκαν στον ίδιο «διαγωνισμό» και τελικά το εντυπωσιακό pyroshow που δημιούργησαν, οι φίλοι του «Δικεφάλου» μετατρέποντας την Τούμπα σε… ηφαίστειο, κατέλαβε την πρώτη θέση από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας www.ultras-world.com.

Οι εικόνες της Τούμπας έκαναν τον γύρω του κόσμου, καθώς οι χιλιάδες πυρσοί που άναψαν κατά την είσοδο των ομάδων στο γήπεδο αποτέλεσαν θέμα συζήτησης ακόμα και στα κορυφαία διεθνή ΜΜΕ. Εξάλλου το σχόλιο της usatoday ότι: «Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ άναψαν τα πάντα για να νικήσουν τον Ολυμπιακό!», ήταν από τα πιο χαρακτηριστικά...