Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

ΕΠΣΕ-Χωρίς τρεις παίκτες θ' αγωνιστεί σήμερα η Μικτή της Εύβοιας με το Σαν Μαρίνο.

Λόγω καρτών δεν θ' αγωνιστούν ο Δαρζέντας, ο Κοκκάλας (δυο κίτρινες) και ο Καλοχωρίδης (κόκκινη).
Οι προπονητές Γουρνάς, Μαστραγγελής περιμένουν από τους υπόλοιπους παίκτες που έπαιξαν με τη Σκωτία και τους αντικαταστάτες των τιμωρημένων να αγωνιστούν δυνατά και να πετύχουν μια ακόμη νίκη που μπορεί να τους δώσει την απ' ευθείας πρόκριση για τους ομίλους.
Σημειώνουμε ότι σε περίπτωση νίκης της Μικτής και με ισοπαλία στο άλλο ματς (Σλοβενία-Σκωτία), προκρίνεται η Εύβοια. Επίσης σε περίπτωση ισοπαλίας στον αγώνα της ....

Εύβοιας με το Σαν Μαρίνο και νίκης της Σκωτίας, προκρίνεται η Μικτή μας, μόνο με συνδυασμό αποτελεσμάτων (π.χ. 1-1 και 1-0 υπέρ της Σκωτίας). Σ' αυτή την περίπτωση, η Εύβοια πρέπει να έχει πετύχει περισσότερα γκολ από Σκωτία και Σλοβενία, και το άλλο ματς μεταξύ των δυο ομάδων να είναι πάντα με διαφορά ενός γκολ με νίκη πάντα, της Σκωτίας.
Υπάρχει ακόμη η περίπτωση πρόκρισης και τρίτης ομάδας από τους δυο υποομίλους. Πιο συγκεκριμένα,  την πρόκριση θα πάρει και η δεύτερη καλύτερη ομάδα από τους δυο υποομίλους (ο άλλος όμιλος αποτελειται απο: Ουαλία, Καζακστάν, Σουηδία, Εσθονία)., οπότε με νίκη η Εύβοια (με 6 βαθμούς) θα έχει ελπίδες πρόκρισης, ακόμη και με νίκη της Σλοβενίας επί της Σκωτίας.