Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Το Μπούρτζι και ο ΕΥΒΟΙΚΟΣ

Τα λάθη είναι για τους ανθρώπους αλλά οι άνθρωποι πρέπει να τα αναγνωρίζουν  και να μην τα επαναλαμβάνουν.
Ο ΕΥΒΟΙΚΟΣ ανέβηκε στην τότε Δ΄ Εθνική Κατηγορία και ''κατάφερε'' να βρεθεί στην Β΄τοπική Κατηγορία μέσα σε δύο χρόνια. Αυτό είναι κατόρθωμα και οι ευθύνες πάνε σε λάθος επιλογές των διοικούντων, αφού κάποιοι κατάφεραν να χωρίσουν το Μπούρτζι σε ομάδες ανθρώπων από τις οποίες κάποιες....

τα ήξεραν όλα, κάποιες δεν πλησίαζαν στο γήπεδο και κάποιες άλλες έβριζαν κι έβαζαν τρικλοποδιές. Αυτά είναι ανάγκη να σταματήσουν εδώ και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να ενώσουν τις δυνάμεις τους ώστε ο ΕΥΒΟΙΚΟΣ να μπορέσει να σταθεί με αξιοπρέπεια στη Β΄ Κατηγορία και να μην βρεθεί στη Γ΄ ούτε να γίνει σάκος του μποξ.
Κανείς δεν πρέπει να κοιτάζει πίσω. Ας κοιτάξουν όλοι μπροστά. Ο Πρόεδροςδ κ. Μπαρίτας και τα άλλα μέλη της διοίκησης δεν είναι άνθρωποι που δεν αγαπούν τον ΕΥΒΟΙΚΟ. Ξέρουν πως δεν περισσεύει κανείς. Το Μπούρτζι αξίζει να έχει την ομάδα στην Α΄ Κατηγορία και αυτό θα γίνει αν ενώσουν τις δυνάμεις τους. Τι σημασία έχει αν αυτό γίνει σε 2 ή 3 χρόνια; Όταν θα γίνει, θα είναι καλό για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα είναι από τώρα στον ΕΥΒΟΙΚΟ.