Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Europa League

ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Αστέρας διεκδικούν είσοδο στους ομίλους του Europa LeagueΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Αστέρας διεκδικούν είσοδο στους ομίλους του Europa League

Έντονο ελληνικό «χρώμα» έχει η αποψινή πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ του Europa League, αφού Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης ρίχνονται στη «μάχη» διεκδικώντας μια θέση στους ομίλους της διοργάνωσης.
Ο Παναθηναϊκός, μετά τον αποκλεισμό του από τον τρίτο προκριματικό ....
γύρο του Champions League, υποδέχεται την Δανική, Μίντιλαντ, στο γήπεδο της «Λεωφόρου» (21:00) και θέλει σκορ που θα του δώσει προβάδισμα εν όψει του επαναληπτικού της επόμενης εβδομάδας.
Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στην Μολδαβία από την Ζίμπρου (21:05) στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του «δικέφαλου» την φετινή σεζόν. Ο ΠΑΟΚ θα ψάχνει το γκολ, το οποίο θα του δώσει μεγάλο προβάδισμα για τον δεύτερο αγώνα στο «σπίτι» του.

Τέλος, ο Αστέρας με το ηθικό στα ύψη μετά την πρόκριση του απέναντι στην Μάιντς, αλλά και έχοντας περάσει ήδη δύο προκριματικούς γύρους (Ροβανιέμι και Μάιντς) φιλοξενεί την Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:15) με σκοπό να κάνει το πρώτο βήμα για την υπέρβαση. Πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι να μην δεχτεί γκολ και στη συνέχεια θα κοιτάξει να σκοράρει.