Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ- ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΝΙΚΟΣ ΡΟΓΚΑΣ)

ΦΙΛΙΚΑ Α.Ε.Λ, ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΗΘΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΠΟΚΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΟΚΑΡΗ

Στα πλαίσια της προετοιμασίας της η ομάδα μας έπαιξε δύο ακόμη φιλικά παιχνίδια στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου και με δύο νίκες με το ίδιο σκορ με 2-0 απέναντι στον ΑΟ Λουκισίων και τον ΑΟ Κανήθου έδειξε ότι σε κάθε αγώνα δείχνει και καλύτερο πρόσωπο με τα νέα παιδιά να προσπαθούν σε κάθε παιχνίδι να γίνονται
και καλύτεροι.
Τα επόμενα φιλικά παιχνίδια της ομάδα μας είναι την Τετάρτη 3/9 και ώρα 17.00 θα παίξει....

τουρνουά με την ΑΕ Χαλκίδας και τον Ηρακλή Ψαχνών Κ19, και την Κυριακή 7/9 με τον Ηρακλή Ψαχνών Κ19 στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.
Στα πλαίσια των μεταγραφών η ομάδα μας πήρε τους Βυργιώτη, Αναστασίου, Καρβελά , Ντότζι και Παπαχρήστο, και τους καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας.
Από την ομάδα μας παραχωρήθηκαν οι Μπαλόζι Ηρ. Ηρακλής Ψαχνών Κ19 (εκπαιδευόμενος ερασιτέχνης ), Τσαλιαγκός Λαμία Κ19, Αραβανής ΑΟ Αυλίδας, Μπαρώτας Κεραυνός Μύτικα και Ντουλαβέρη με υποσχετική στον ΑΟ Δήλεσι, και σε όλα τα παιδιά μας ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική Χρονιά με Υγεία και Επιτυχίες
στις καινούργιες τους ομάδες.
Η Σχολή μας ξεκίνησε την νέα ποδοσφαιρική χρονιά με τους αθλητές όλων των τμημάτων να επανέρχονται στις προπονήσεις και να ξεκινούν ξεκούραστοι από της διακοπές αλλά και διψασμένη για μπάλα χωρίς πολλά λόγια αλλά με όρεξη για δουλειά.
Τα τμήματα για την νέα χρονιά και οι ηλικίες, (2000,2001,2002,2003,2004,2005,2006,2007,2008,2009,2010)
έχουν ήδη φτιαχτεί με τους νέους αθλητές που έρχονται να πλαισιώνονται στα ανάλογα τμήματα με την ηλικία τους.
Την Τρίτη 2/9 και ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί και η έναρξη των προπονήσεων της Σχολής μας στο παράρτημα της Κανήθου και εκεί θα γίνει η ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας της Σχολής.
Η νέα συνεργασία για την ομάδα μας και την Σχολή μας είναι με την Σχολή Μπόκα του κ. Μπόκαρη Γιώργου στον Άγιο Λουκά Αλιβερίου (ο οποίος πρότεινε την συνεργασία αυτή και τον ευχαριστούμε ), και η έναρξη της να πραγματοποιείτε στις 11/9 και ώρα 19.00 στις εγκαταστάσεις του κ. Μπόκαρη.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναγνωρίζοντας την καλή συνεργασία που έχει με την Σχολή μας όλα αυτά τα Χρόνια ( ενδέκατος χρόνος ), έδωσε το οκ και η Σχολή μας αυτή την στιγμή είναι έτοιμη να υποδεχθεί της δύο νέες συνεργασίες και το μόνο που έχει να υποσχεθεί είναι ότι θα προσπαθήσει να φανεί αντάξια της εμπιστοσύνης τους.
Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και για της σχολές.
Πληροφορίες και εγγραφές για νέους αθλητές στα τηλέφωνα της κεντρικής Σχολής 6932257686 και 2221055652 .