Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Κύριοι και κυρίες με δηλώσεις θα λυθούν προβλήματα;

Untitled-1Αρετή Μπάτσα: Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου
 από το kimi-aliveri.gr

Το πολιτικό σλόγκαν “Ο Άκης και η παρέα του” το οποίο χρησιμοποιείται συχνά στην πολιτική σκηνή τα τελευταία χρόνια, παράφρασε ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου Αλέξανδρος Θεοδώρου προκειμένου να χαρακτηρίσει την προηγούμενη Δημοτική Αρχή: ” Ο Θωμάς και η παρέα του” είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός αντιδήμαρχος, δεν άφησαν τίποτα στο ....
Δημαρχείο, καθώς βρήκαμε μόνο κάτι γάτζους να κρέμονται.
Υποστήριξε ακόμη ότι στο Δημαρχείο δεν υπάρχει αρχείο από τον Μάϊο έως το τέλος Αυγούστου και διερωτήθηκε: “Δεν υπογράφηκε ούτε ένα έγγραφο αυτό το διάστημα;”
Παράλληλα, τόνισε ότι πρέπει να γίνει έλεγχος στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή που βρέθηκε στο Δημαρχείο προκειμένου να ανακαλυφθούν αρχεία που τυχόν σβήστηκαν.
Επίσης επιτέθηκε φραστικά στην κα Μπάτσα, υποστηρίζοντας ότι του έστειλε έγγραφο για την λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού στην Κύμη.
Έντονη ήταν η αντίδραση της πρώην Αντιδημάρχου Κύμης – Αλιβερίου Αρετής Μπάτσα, η οποία στιγμάτισε την φρασεολογία του Αλέξανδρου Θεοδώρου, ενώ παράλληλα επιφυλάχθηκε παντός νομίμου δικαιώματός της αναφορικά με τις κατηγορίες που απηύθυνε εναντίον της.
“Φυσικά και έχουν υπογραφεί έγγραφα από τον Μάϊο και μετά, τα οποία ο κος Θεοδώρου μπορεί να τα αναζητήσει στο πρωτόκολλο του Δήμου. Παράλληλα, πριν εκστομίσει καταγγελίες για υλικά ή έγγραφα που χάθηκαν, καλό είναι να κοιτάξει στο Σπίτι Παπανικολάου, όπου έγιναν τα εγκαίνια του κτιρίου και μεταφέρθηκαν εκεί πολλά πράγματα του Δήμου” είπε η Αρετή Μπάτσα και συμπλήρωσε: “Όσον αφορά τον Βιολογικό της Κύμης, πολύ καλά έκανα και έστειλα το έγγραφο, γιατί πρόκειται για ένα έργο αξίας 5 εκτατομμυρίων ευρώ, το οποίο αφήσατε ήδη στην τύχη του χωρίς συντήρηση” κατέληξε η πρώην Αντιδήμαρχος.