Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Ας προσέχουμε όλοι

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, τώρα που άρχισε η προεκλογική περίοδος θα πρέπει να ξέρουμε όλοι πως η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν κινδυνεύει από τις διαδικασίες που προβλέπει το Σύνταγμα της Ελλάδος, αλλά από αυτούς που παριστάνουν τους πατριώτες και θέλουν να κυβερνήσουν με άλλους τρόπους την Ελλάδα.
Τέτοιοι υπάρχουν πολλοί και οι οποίοι με τις φαντασιώσεις τους....
μπορούν να κυβερνήσουν όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά τον κόσμο όλο.
Θα πρέπει να ξέρουν αυτοί οι κύριοι πως οι Έλληνες ποτέ δεν αποδέχθηκαν ανθρώπους οι οποίοι έχουν φτάσει να είναι γραφικοί. Κάποτε κάποιοι κυκλοφορούσαν με άλογο στην Αθήνα και παρίσταναν τον ηγέτη, άλλοι κυκλοφορούσαν πάνω σε βάρκα στο Πεδίο του Άρεως και άλλοι ήθελαν να κυβερνήσουν πουλώντας οικόπεδα.
Σήμερα τα πράγματα άλλαξαν. Όλα μπορεί να τα κάνει κανείς μέσα από το διαδίκτυο.
Εκεί ο καθένας φτιάχνει την δική του κυβέρνηση και μας καλεί να τον ακολουθήσουμε.
Τι κρίμα. Δεν συμμετέχει στις εκλογές, γιατί δεν μπορεί να σχηματίσει ψηφοδέλτια και για να δικαιολογηθεί λέει πως δεν συμφωνεί με αυτά που προβλέπει το Σύνταγμα της Ελλάδος.
Αυτοί δεν είναι πατριώτες και φυσικά παρανομούν όταν καλούν τους πολίτες να ρίξουν στην κάλπη κάτι άλλο εκτός από τα νόμιμα ψηφοδέλτια.
Ας σταματήσουν λοιπόν, γιατί κανείς δεν τους ακολουθεί και φυσικά για να μην παρασύρουν σε παράνομες ενέργειες και άλλους.