Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Γενική Συνέλευση Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ (3)

Για να κλείσουμε το θέμα του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, θα γράψουμε πως μπορεί όλοι να δηλώνουν Χαλκιδάρες αλλά δεν είναι. Μπορεί όλοι να θέλουν να σώσουν τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ αλλά σίγουρα δεν μπορούν και πρέπει να το πάρουν απόφαση.
Ο κ. Τόλιας δεν μπορεί μόνος του να σηκώσει το βάρος αυτής της ομάδας. Δεν μπόρεσε ο κ. Ταρνανάς, ο οποίος είχε φουσκωμένο πορτοφόλι, και θα μπορέσει ο κ. Τόλιας που δεν έχει πορτοφόλι; Το παλεύει αλλά...
είναι εντελώς μόνος του. Ποιοι από αυτούς που αγαπάνε την ομάδα, έβαλαν πλάτη; Θα μας πείτε γιατί να βάλουν; Αφού είχε φέρει τον Κοτσάτο ο οποίος μιλούσε για 300.000 ευρώ. Ναι, αυτό είναι  αλήθεια αλλά αυτό δεν μπορούσαν οι κύριοι αυτοί να το πούνε σε εμάς, γιατί τους είχαμε ενημερώσει κρυφά και φανερά πως ήταν φούσκα το όλο θέμα.
Λοιπόν, γιατί να πάει τώρα στην πυρά ο κ. Τόλιας, αν πραγματικά μπορεί να συνεχίσει να φέρνει κάποια χρήματα στον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ; Θα τα βάλει αυτά κάποιος άλλος; Αν ναι, ποιος είναι αυτός;
Τέλος, κύριοι. Ονοματεπώνυμα  και εγγυήσεις. Θυμάστε πως πριν λίγα χρόνια αυτά ζητούσατε; Τώρα ήρθε η σειρά άλλων να σας τα ζητήσουν.