Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Όλα καλά

Τώρα όλα είναι μια χαρά για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Τώρα θα μπούνε όλα σε μια σειρά. Κοτσάτο δεν θα έχουμε, αλλά θα έχουμε ανθρώπους οι οποίοι προφανώς θα έχουν οικονομική επιφάνεια και θα βοηθήσουν την ομάδα, αφού θα έχουν και την εμπειρία. Έτσι τουλάχιστον φανταζόμαστε.
Δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Η προετοιμασία είχε αρχίσει από καιρό. Η μεταγραφική περίοδος είναι μπροστά μας. Λεφτά υπάρχουν και όλα θα κυλήσουν ομαλά.
Το ποιοί θα είναι αυτοί οι άνθρωποι που θ΄ αναλάβουν είναι γνωστό....
και μακάρι να μην έχουμε αρνητικές εκπλήξεις. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πρέπει να βρει την ηρεμία του και να μπούνε χρήματα στο ταμείο χωρίς καθυστέρηση. Ελπίζω να μην ζητηθεί χρόνος και από την νέα διοίκηση.
Να δούμε τι θα γίνει με το θέμα προπονητή, γυμναστή κλπ, γιατί η ομάδα στις 10 και 14 Ιανουαρίου έχει υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Τελικά η Γενική Συνέλευση έδωσε λύση. Καλή ή κακή θα το δούμε στην συνέχεια. Αυτά γι΄ αυτούς που εδώ και 2 μήνες δεν ήθελαν την Γενική Συνέλευση, έστω κι έτσι όπως έγινε.
Εμείς θα συνεχίσουμε να πιέζουμε προς κάθε κατεύθυνση.
Μέχρι σήμερα ήταν πολέμιοι του Κοτσάτου αυτοί οι οποίοι τον χειροκροτούσαν το Καλοκαίρι.
Χθες στην Γενική Συνέλευση έγιναν ήρωες αυτοί οι οποίοι τον στήριξαν όλο αυτό το διάστημα με κάθε τρόπο για δικούς τους λόγους. Χθες τράβηξαν το χαλάκι για να εμφανισθεί ως μόνος κακός ο Τόλιας και οι ίδιοι να βγούνε στον αφρό!!!!
Έτσι είναι η ζωή κύριοι. Κάποιοι πάντα βγαίνουν στον αφρό έστω κι αν ο αφρός είναι από τα βρωμόνερα του πλυντηρίου!!!