Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Έτσι είναι, αν έτσι το θέλετε (4)

Η πορεία του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ είναι λίγο ως πολύ γνωστή στη συνέχεια  και ας μη λένε κάποιοι πως βρήκαν 2-3 δελτία ποδοσφαιριστών στην ομάδα. Όλοι ήταν έτοιμοι να υπογράψουν και θα υπέγραφαν. Δεν υπάρχει λόγος να γράψουμε ονόματα αλλά αν προκληθούμε, θα το κάνουμε. Υπήρχε όμως εκείνη την εποχή σε εξέλιξη η μεταγραφική περίοδος. Στην ομάδα ήρθαν ποδοσφαιριστές, επιλογή της σημερινής διοίκησης και του προπονητή κ. Μωυσιάδη. Δεν τους επέβαλαν άλλοι τους ποδοσφαιριστές.
Τι έγινε λοιπόν. Γιατί η ομάδα δεν προχώρησε καλά; Θα γίνουν, λέει, μεταγραφές τον Ιανουαριο. Αλήθεια, αυτοί που θα φύγουν τίνος επιλογή ήταν; Θα μείνουν οι δύο ξένοι στην ομάδα; Αν όχι, γιατί;
Πάμε και πάλι στον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ. Η ομάδα ξεκίνησε...
με καθυστέρηση την προετοιμασία. Ο προπονητής τότε κ. Λάμπρου κατάφερε να κρατήσει και να φέρει στην ομάδα ποδοσφαιριστές που θα την κρατούσαν ψηλά. Η ομάδα έδειχνε έτοιμη για το πρωτάθλημα αλλά πριν αυτό αρχίσει κάποιοι τετραέξυπνοι έπεισαν τη διοίκηση να απομακρύνει τον κ. Λάμπρου και να φέρει τον κ. Δημητρίου. Έτσι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση.
...σε λίγο η συνέχεια