Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Στη Χαλκίδα το Συνέδριο της Ένωσης ΔΕΥΑ

Δεκτή έγινε η πρόταση που είχε καταθέσει ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χ. Παγώνης και έτσι το πρώτο 10ήμερο του Ιουνίου του 2016 θα διεξαχθεί στη Χαλκίδα η 27η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης – Αποχέτευσης, που θα διαρκέσει τρεις ημέρες.
Τη διεξαγωγή της συνέλευσης στη Χαλκίδα, ανακοίνωσε στον Δήμαρχο κ. Παγώνη, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΥΑ και Δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργος Μαρινάκης. Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτό, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Χαλκίδας ειδική σύσκεψη, όπου συζητήθηκαν οργανωτικές και τεχνικές λεπτομέρειες.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Χαλκιδέων....
Χ. Παγώνης, ο Γ.Γ. Του Δήμου Τ. Μωραΐτης, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΘΑΧ Μ. Κεράτσας, ο Γεν. Δ/ντης της επιχείρησης Χ. Μανιάτης και εκ μέρους της ΕΔΕΥΑ η Γεν. Δ/ντρια Όλγα Κοτσελίδου και ο Τεχν. Δ/ντης Γ. Μπακάλης.
Τόπος διεξαγωγής του συνεδρίου θα είναι πιθανότατα το Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας και σύμφωνα με εκτιμήσεις θα συμμετέχουν περίπου 300 άτομα από Δήμους και ΔΕΥΑ της χώρας (Δήμαρχοι, Πρόεδροι ΔΣ , στελέχη κλπ) .
Στη διάρκεια της σύσκεψης ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χ. Παγώνης, διαβεβαίωσε τα στελέχη της ΕΔΕΥΑ ότι από την πλευρά του Δήμου Χαλκιδέων και της ΔΕΥΑΧ θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την άψογη διοργάνωση της Γενικής Συνέλευσης και τη διαμονή των επισκεπτών.