Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Ι. Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου! (πλατεία Αγ. Νικολάου)



ΔΕΛΤΙΟ 
Το Παραμυθοχωριό είναι έτοιμο να υποδεχτεί και φέτος μικρούς και μεγάλους. Το σπιτάκι του Άγιου Βασίλη, τα σπιτάκια της σοκολάτας και των Χριστουγεννιάτικων Γλυκισμάτων, τα κουκλόσπιτα, καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών θα είναι επισκέψιμα για όλο τον κόσμο, από το πρωί έως αργά το βράδυ, στον πεζόδρομο της πλατείας του Αγίου Νικολάου, όπου στήθηκε και το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Χαλκίδας, γεμάτο δώρα και φώτα!
Η έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και δρώμενων θα γίνει την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015, και ώρα 19.30, με το «Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου».

Μουσική, τραγούδι, χορός, γλυκίσματα, εκπλήξεις θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους, μεταδίδοντας σ’ όλη την πόλη το πνεύμα των Χριστουγέννων.



Στην εκδήλωση θα συμμετέχει η Φιλαρμονική Ορχήστρα....
του Δήμου Χαλκιδέων, υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου Πέτρου Πρόκου, ενώ η Χαλκιδέα τραγουδίστρια, Τάνια Κικίδη με την μπάντα της θα μας πλαισιώσει μουσικά τη βραδιά μας, ταξιδεύοντάς μας, με την υπέροχη φωνή της και αγαπημένα μας τραγούδια.


Σας περιμένουμε όλους, να υποδεχτούμε μαζί τα Χριστούγεννα και να ανάψουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Χαλκίδας, και να γίνουμε όλοι πάλι παιδιά, σε μια βραδιά αφιερωμένη στην αγάπη, το χαμόγελο, τη χαρά!!!











ΙΙ. «Το Όνειρο των Χριστουγέννων» - Παράσταση Κλασικού Χορού

Η Δημοτική Σχολή Μπαλέτου και ο ΔΟΑΠΠΕΧ, σας προσκαλούν στην Χριστουγεννιάτικη Παράσταση Κλασικού Χορού «Το Όνειρο των Χριστουγέννων», που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου και ώρα 20.30μμ., στο Δημτοικό Θέατρο Παπαδημητρίου.

Χορογραφίες: Μίνα Δούκα Πολύζου.



 Πρόγραμμα

Έναρξη  Κοριτσάκι : Στέρπη Κ.

Νύχτα & Ευχές : Αγγαλίου Π., Γκούνη Ε., Ζέρβα Ε., Ιωαννίδη Γ., Λάβδα Μ., Μήτσου Κ., Μυωτέρη Ε., Παπαθανασίου Ε., Σαββαΐδη Σ., Σουφλέρη Δ., Τζηγιάννη Σ.

Αστέρια : Αλωνιάτη Α., Μπαλωμένου Β., Νεοφωτίστου Χ., Σουφλέρη Κ., Τζηγιάννη Η.

Νεράιδες : Καλαμακίδη Α., Κατσανά Ι., Μπενέτου Μ., Ντόλα Μ., Παπαδημητρίου Κ., Σαρταμπάκου Β., Σκούρα Α., Τεμπονέρα Φ., Φιλάου Ν.

Στολίδια : Κατσανά Ι., Λέβιτα Ν., Μπενέτου Β., Σκούρα Μ.

Μπάλες : Δημητρακάκη Ε., Ηλιοπούλου Π., Θαλασσινού Π., Μπερμπάτη Α., Μποτζακάκη Ε., Παππά Α., Πύθουλα Α., Σταμούλη Χ.

Λαμπιόνια : Αλεξανδράκη Χ., Βατούση Μ., Τσιαγγάλη Ε.

Όνειρο : Διαμαντή Χ., Καλαγκάτση Ν., Καλογήρου Β., Μπενέτου Ε., Ράπτη Χ., Σπανού Ε., Σφονδύλη Α., Τζανετή Ε.

Νύχτα : Αγγαλίου Π., Γκούνη Ε., Ζέρβα Ε., Ιωαννίδη Γ., Λάβδα Μ., Μήτσου Κ., Μυωτέρη Ε., Παπαθανασίου Ε., Σαββαΐδη Σ., Σουφλέρη Δ., Τζηγιάννη Σ.

Στολίδια : Κατσανά Ι., Λέβιτα Ν., Μπενέτου Β., Σκούρα Μ.

Μπάλες & Αστέρια : Δημητρακάκη Ε., Ηλιοπούλου Π., Θαλασσινού Π., Μπερμπάτη Α., Μποτζακάκη Ε., Παππά Α., Πύθουλα Α. Σταμούλη Χ. & Αλωνιάτη Α., Μπαλωμένου Β., Νεοφωτίστου Χ., Σουφλέρη Κ., Τζηγιάννη Η.

Waltz : Διαμαντή Χ., Καλαγκάτση Ν., Καλογήρου Β., Μπενέτου Ε., Ράπτη Χ., Σπανού Ε., Σφονδύλη Α., Τζανετή Ε.

Finale :  Όλες οι μαθήτριες



Είσοδος Ελεύθερη.



ΙΙΙ. «Χριστουγεννιάτικο Όνειρο» με το Δ.Ω.Χ. «Ν. Σκαλκώτας»

Μουσική εκδήλωση με τίτλο: «Χριστουγεννιάτικο Όνειρο», θα πραγματοποιηθεί, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015, και ώρα 11.00πμ, στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου, από τις τάξεις του Δημοτικού Ωδείου Χαλκίδας «Ν.Σκαλκώτας», μουσικής προπαιδείας, της Αθηνάς Τσολάκου και πιάνου, της Καλλιόπης Στρατάκια.



Είσοδος Ελεύθερη.







IV. Χριστουγεννιάτικο κονσέρτο 2015

Μουσικά Σύνολα του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.,  διοργανώνουν και  παρουσιάζουν την   Φιλαρμονική Ορχήστρα πνευστών σε ένα Χριστουγεννιάτικο Ρεσιτάλ Μουσικής την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 8.00μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα σε μια μουσική πανδαισία με συνθέσεις Rossini, Schubert, Bizet, Strauss, Verdi, αλλά και Χριστουγεννιάτικους ύμνους και κάλαντα.



Σολίστ ο τενόρος Γ. Δρακούλης και η σοπράνο Μάγια Καμπάκη.

Συμμετέχουν οι «νεανικές μουσικές πνοές»

Σ. Αργυροπούλου,  Γ. Κομνηνός, Λ. Γιατράκου, Α. Νικήτα

 και η Χορωδία Χρωμάτων 

Διεύθυνση χορωδίας: Δ. Γερογιάννη

Την Ορχήστρα διευθύνει ο Αρχιμουσικός Πέτρος Ν. Πρόκος.




Είσοδος Ελεύθερη.