Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΕΝΟΡΙΑΚΩΝ ΦΙΛΟΠΤΩΧΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΗΣ Ι. Μ. ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στη μεγάλη αίθουσα του Ξενοδοχείου LUCY στη Χαλκίδα, η οποία κατακλύστηκε από πολλούς αδελφούς μας, οι οποίοι προσήλθαν για να ενισχύσουν και με αυτό, τον έμμεσο τρόπο, το φιλανθρωπικό έργο των Ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων της Ιεράς Μητροπόλεως.
Κατά τη διάρκεια της Εκδηλώσεως και μετά την Κοπή της Πίτας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, έκανε τον Οικονομικό Απολογισμό των συμμετεχόντων Ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων και του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου, ενώ ευχαρίστησε και όλους εκείνους, οι οποίοι παντοιοτρόπως.... συμπαρίστανται σε αυτό, ιδιαιτέρως στην σημερινή δύσκολη εποχή: τους Κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως, τα μέλη των Συμβουλίων τόσο του Γενικού, όσο και των Ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων, τους Εθελοντές και Εθελόντριες, οι οποίοι βοηθούν στα Ιδρύματα και τα Ενοριακά Συσσίτια – Σπίτια Γαλήνης, τους συνδρομητές, επώνυμους και ανώνυμους, τακτικούς και εκτάκτους, των φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων, καθώς και όσους μόχθησαν για να λάβει χώρα η Εκδήλωση. 
            Το ψυχαγωγικό μέρος της Εκδήλωσης τελούσε υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού της Φιλαρμονικής του Δήμου Χαλκιδέων κ. Πέτρου Πρόκου και των συνεργατών του, οι οποίοι ιδιαιτέρως ευχαρίστησαν με την ποιοτική έκφραση της μουσικής τους, όλους τους παρισταμένους.