Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο

Έχουν γίνει πολλά βήματα μπροστά και μάλιστα σε εποχές κρίσης. Όλα ξεκινούν από τη διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Εύβοιας με Πρόεδρο τον κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου και τους συνεργάτες του, οι οποίοι αγαπούν το ποδόσφαιρο και κατάφεραν να σπάσουν τα όποια δεσμά υπήρχαν με παράγκες, παραμάγαζα και ανθρώπους που δούλευαν στο παρασκήνιο ώστε να εξυπηρετούν προσωπικά κι άλλα συμφέροντα.
Η παρουσία νέων ανθρώπων στο Δ.Σ. της ΕΠΣΕ και φυσικά η παρουσία του ''παλιού'' και έμπειρου...
κ. Γιώργου Πίσχινα δεν επέτρεπε τα παρατράγουδα. Λάθη έγιναν και θα γίνουν και στο μέλλον αλλά το παλιό κατέρρευσε. Κανείς δεν μπορεί να το ξαχτίσει και να το επαναφέρει.
Τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΕ στην πλειοψηφία τους πιστεύουν σε αρχές και όχι σε ηγετίσκους. Ναι, υπάρχουν και αυτοί. Είναι αυτοί που στο σκοτάδι δηλώνουν αρχηγοί ή καλύτερα μελλοντικοί αρχηγοί, αλλά μόλις βγαίνουν στο φως της μέρας επιστρέφουν στο λαγούμι τους γιατί φοβούνται ακόμη και τη σκιά τους.
Αυτή η διοίκηση της ΕΠΣΕ τώρα πρέπει να τολμήσει και στα επόμενα 2 χρόνια να βάλει τους κανόνες και να μην επιτρέψει σε κανέναν να καταστρέψει ό,τι μέχρι σήμερα έφερε ψηλά το Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο. Παράγοντες, διαιτητές, προπονητές, ποδοσφαιριστές και δημοσιογράφοι οι οποίοι θέλουν τον εαυτό τους πάνω από το άθλημα, ας καταλάβουν πως δεν θα τα καταφέρουν. Στη διοίκηση της ΕΠΣΕ υπάρχουν άνθρωποι με κατανόηση αλλά όχι μαλάκες.