Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

ΛΗΛΑΣ Βασιλικού

Από τους πολλούς που είχα πάντα απέναντί μου, είναι και ο κ. Αγραφιώτης, ένας από τους δύο Γενικούς Αρχηγούς του ΛΗΛΑ Βασιλικού. Δεν συμφωνούμε σε πολλά αλλά οφείλω να ομολογήσω πως σε αυτό το πρωτάθλημα έβαλε το χέρι στην τσέπη περισσότερο από τον καθένα. Έκανε λάθη και μέσα σε αυτά δεν βάζω την επίθεση προς το πρόσωπό μου. Θυμώνει εύκολα...
  και δεν θέλει να ακούει. Έχει τις δικές του απόψεις και δεν θέλει να ακούει τις δικές μας. Να όμως που εμείς δικαιωθήκαμε στα περισσότερα ενώ ο ίδιος όχι.
Τώρα μαθαίνουμε πως εδώ και καιρό θέλει να παραιτηθεί από το Δ.Σ., γιατί δεν μπορεί να συνεχίσει με τα όσα συμβαίνουν με το Δ.Σ. του ΛΗΛΑ. Δεν συμφωνούμε με το να παραιτηθεί και το έχουμε ξαναγράψει. Γιατί να παραιτηθεί; Γιατί να παραιτηθούν αυτοί που κάτι προσφέρουν στην ομάδα;
Κύριε Αγραφιώτη, σίγουρα υπάρχουν προβλήματα αλλά η φυγή δεν είναι λύση. Ανοίξτε τα χαρτιά σας, πείτε όλη την αλήθεια και για τα λάθη σας και για τις τρικλοποδιές και για την αδιαφορία μελών του Δ.Σ. και για ποδοσφαιριστές και για όλους.
Αγαπητέ κύριε Αγραφιώτη, εμάς δεν μας ενοχλεί που είστε απέναντί μας γιατί δεν συμφωνείτε μαζί μας. Έχετε την άποψή σας και καλά κάνετε. Αλίμονο. Ξανασκεφτείτε το όμως. Όταν είμαστε εντάξει, δεν επιλέγουμε τη φυγή.
Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά για την γιορτή σας.