Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Καλημέρα

Έχουμε ακόμη 11 μέρες για να φτάσουμε στα μπαράζ ανόδου για τη Γ΄Εθνική και φυσικά όλοι (σχεδόν) θέλουμε να ανέβει η ομάδα της ΙΣΤΙΑΙΑΣ, η ομάδα της Εύβοιας.
 Χθες το βράδυ γέλασα με την ψυχή μου, μετά από ένα τηλεφώνημα που δέχθηκα από τη ΘΗΒΑ. Θυμάστε τι έγινε στα μπαράζ του 2014-2015, όταν ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ανέβηκε και άφησε πίσω ΘΗΒΑ, ΜΑΛΕΣΙΝΑ και ΑΙΟΛΟ; Κάποιοι τύποι πάνε να στήσουν σκηνικό ενάντια στην ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ, παριστάνοντας τον υποστηρικτή της ΘΗΒΑΣ!!!
Κουραφέξαλα. Θέλουν να βγάλουν...
το μίσος που έχουν ενάντια στον κ. Αναγνώστου, τον κ. Γουρνά και τον κ. Παπακωνσταντίνου. Να προσέχουν όμως. Να προσέχουν και να σταματήσουν τις μαλακίες τους. Ο κ. Βυλιώτης έπαθε και πρέπει να έμαθε. Φυσικά τώρα έχει δίπλα του ως προπονητή τον κ. Γιώργο Λάμπρου, ο οποίος ξέρει καλά την εκτίμηση που του έχουμε. Τυχαίνει να είναι αντίπαλος αλλά είναι Ευβοιώτης και φυσικά πολύ θα ήθελε να ανέβει η ομάδα του η ΘΗΒΑ και γιατί όχι και η ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ.
Αυτό ευχόμαστε κι εμείς. Για αυτό λέμε πως η ΘΗΒΑ δεν πρέπει να χάσει στη ΛΑΜΙΑ και η ΙΣΤΙΑΙΑ να κερδίσει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΑΜΙΑΣ μέσα στην Ιστιαία. Αν αυτά συμβούν, τότε όλα θα είναι εύκολα και απλά.
Κύριε Βυλιώτη, εμείς το μήνυμα το στείλαμε. Εσείς, αν θέλετε, ακούστε αυτούς που βάζουν τρικλοποδιές.