Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Καλά έκανε  και έγραψε τα όσα έγραψε ο κ. Αβερκιάδης για την ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ αλλά θα περίμενα να διαβάσω και τη δική του άποψη. Περίμενα να είχε διακρίνει κάποια πράγματα. Μεγάλα και καλά λόγια για τον κ. Πατσατζόγλου. Φυσικά και ήταν τιμή για την ΑΕΚ να έχει στο ρόστερ της τον Χρήστο Πατσατζόγλου αλλά είχε και τον...
Γιώργο Μόνο, είχε και τον Παπαϊωάννου, οι οποίοι μπορεί να μην έπαιξαν στην Εθνική αλλά είχαν τη δική τους προσφορά.
Αγαπητέ  κύριε Αβερκιάδη, απλά τα πράγματα. Η ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ''θα ενοχλούσε '' άλλη ομάδα αν κατακτούσε το πρωτάθλημα, για αυτό έπρεπε να ''αποκτήσει προβλήματα'' και αυτό θα γινόταν μόνο από μέσα. Ο κ. Χρήστος Πατσατζόγλου μετά τον Δεκέμβριο δεν ήταν αυτός που θα έπρεπε να ήταν. Μπορεί να κουράστηκε ή κάτι  να του έκοψε τον ενθουσιασμό. Η ΑΕΚ, αγαπητέ κ. Αβερκιάδη, προδόθηκε από ποδοσφαιριστές της. Δεν είχαμε μαντικές ικανότητες αλλά εμείς το περιμέναμε. Εσείς και άλλοι πολλοί δεν το πιστεύατε αλλά το αποτέλεσμα μας δικαίωσε.
Το πόσο ΑΕΚάρες ήταν κάποιοι, το απέδειξαν. Το λάθος του κ. Ελευθεριάδη και της διοίκησης ήταν πως πίστεψαν πως είχαν να κάνουν με ''μεταγραφές βόμβες'' και με ποδοσφαιριστές που είχαν λόγο και  μπέσα.