Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ


 Η Σχολή μας με την ομάδα Παίδων βρέθηκε το Σάββατο 21 Μαΐου στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη στην γιορτή που έγινε και ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακό τρόπο  το 5ο Πρωτάθλημα Σχολών Ολυμπιακού.
Το Ρέντη και το γήπεδο όπου προπονείται καθημερινά η Πρωταθλήτρια ομάδα του Ολυμπιακού άνοιξε από νωρίς τις…
πύλες τους για να υποδεχτεί τα παιδιά που συμμετείχαν στους τελικούς αλλά και τους ανθρώπους που τα στηρίζουν σε κάθε βήμα τους, τους γονείς τους     
Το τουρνουά που έχει γίνει θεσμός ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2015 και ολοκληρώθηκε το... Σάββατο με τους τελικούς στις τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες!  Στο τουρνουά στην διάρκεια της σεζόν συμμετείχαν 18 Σχολές, 72 ομάδες και 1200 παιδιά τα οποία έδωσαν περισσότερα από 320 παιχνίδια σε όλη την Αττική.
Η σχολή μας με την ομάδα των Παίδων αγωνίστηκε σε φιλικό αγώνα με την  Κ-14 της Ακαδημίας   του Ολυμπιακού, με τους αθλητές των δύο ομάδων να αποδίδουν σπουδαίο ποδόσφαιρο.                  

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Λεοντής πήρε τσάντα με δώρο γάντια  από τον κ. Φώτη Στρακόσια!
Οι Σχολές του Ολυμπιακού οι οποίες σε λίγους μήνες κλείνουν 16 χρόνια ζωής, είναι το μακροβιότερο Δίκτυο στην Ελλάδα και ένα από τα πιο ενεργά στην Ευρώπη, συνεχίζουν να προσφέρουν στα παιδιά και στους γονείς υπηρεσίες υψηλού επιπέδου βοηθώντας κυρίως τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να εξελιχθούν μέσα στο γήπεδο αλλά να γίνουν σωστοί πολίτες στο μέλλον.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η   Σχολή μας συνεργάζεται εδώ και 12 χρόνια με την ΠΑΕ Ολυμπιακός προσπαθώντας συνέχεια να δείχνει το καλύτερό της πρόσωπο απέναντι στην ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και σους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην Σχολή μας. 


Η Διεύθυνση της Σχολής θα ήθελε να ευχαριστήσει  τον Διευθύνων Σύμβουλο της Θρύλος ΑΕ  κ.  Γεώργιο Παύλου, τον Διευθυντή Σχολών Ολυμπιακού  κ.  Βασίλη Νάνο και τους συνεργάτες τους, που για ακόμα μία χρονιά έδωσαν την δυνατότητα, να βρεθεί η  Σχολή μας με την ομάδα Παίδων  στις εγκαταστάσεις του Ρέντη να αγωνιστή  σε φιλικό αγώνα, αλλά και να πάρει μέρος σε μία μεγάλη γιορτή για τους αθλητές των  Σχολών Ολυμπιακού.          
Η Σχολή μας με όλα τα τμήματα συνεχίζει τις προπονήσεις και τους αγώνες και ετοιμάζετε για το μεγάλο ποδοσφαιρικό τουρνουά που θα γίνει τον μήνα Ιούνιο στην Χαλκίδα.