Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Αλαβάνος: Δεν υπάρχει πιο πουλημένη κυβέρνηση από αυτή

Καταπέλτης κατά της κυβέρνησης

Αλαβάνος: Δεν υπάρχει πιο πουλημένη κυβέρνηση από αυτή

  Καταπέλτης κατά της κυβερνητικής πολιτικής και της ηγετικής ομάδας της κυβέρνησης εμφανίστηκε ο Αλέκος Αλαβάνος, αναφερόμενος ειδικά στο νέο υπερταμείο και τις αποκρατικοποιήσεις.
«Μιλάμε για μια μεγάλη προδοσία. Ούτε οι χούντες έχουν κάνει τέτοιο ξεπούλημα, ούτε ο Μεταξάς, ούτε ο Παπαδόπουλος. Αμφιβάλλω εάν πολιτικοί από το δεξιό χώρο θα ...μπορούσαν να το κάνουν αυτό» δήλωσε ο κ. Αλαβάνος στο ραδιοσταθμό Παραπολιτικά 90,1.
«Είναι δυνατόν να θεωρείτε το Φλαμπουράρη, το Βούτση, τον Παπά υποδείγματα του νέου πολιτικού που έρχεται από την αριστερά; Δεν υπάρχει πιο πουλημένη κυβέρνηση από αυτή. Δεν πούλησε καμία άλλη κυβέρνηση και σε τόσο χρονικό βάθος όλη την εθνική περιουσία» πρόσθεσε.
Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα και τη διαδοχή του στο τιμόνι του ΣΥΡΙΖ, ο Αλέκος Αλαβάνος δήλωσε: «Δεν είμαι Θεός κι ο Θεός κάνει λάθος. Σκεφτείτε ότι ο Ιησούς στους 12 μαθητές είχε τον Ιούδα». Τόνισε άλλωστε ότι όλοι κρίνονται κάθε στιγμή και «κανείς δεν έχει ασυλία. Ούτε ο Θεοδωράκης, ούτε ο Γλέζος, ούτε ο Σάντας είχε» .