Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΕΛΜΕ ΕΥΒΟΙΑΣ

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,
η ΟΛΜΕ αποφάσισε να ορίσει την Τετάρτη 8 Ιουνίου, ως  Ημέρα Πανελλαδικής Δράσης για την Παιδεία και την προάσπιση των κοινωνικών αγαθών σε συντονισμό με τη ΔΟΕ και την ΠΟΕΔΗΝ, προκηρύσσοντας 2ωρη στάση εργασίας 12-2 μ.μ. και 2-4 μ.μ.
Η ΕΛΜΕ Εύβοιας αποφάσισε να οργανώσει από κοινού με το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας και το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Κύμης-Αλιβερίου παράσταση διαμαρτυρίας στις Διευθύνσεις  Α/θμιας και Β/ θμιας Εκπαίδευσης στη Χαλκίδα, σύμφωνα με το πλαίσιο αιτημάτων της ΟΛΜΕ (βλ. συν) αλλά και τα γενικότερα προβλήματα της Εκπαίδευσης και τις αλλαγές που προωθούνται από την πολιτική ηγεσία του ....

υπουργείου παιδείας. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε την συνεχιζόμενη υποχρηματοδότηση, τους μηδενικούς διορισμούς, την περιορισμένη πρόσληψη αναπληρωτών, την κατάργηση του μειωμένου ωραρίου των υπευθύνων εργαστηρίων, τις αντιδραστικές αλλαγές που προωθούνται από τις διάφορες επιτροπές σοφών  κ.λ.π.
Για όλα αυτά σας καλούμε να πάρετε μέρος μαζικά στις κινητοποιήσεις αυτές την Τετάρτη 8 Ιουνίου και  ώρα 12 μ.μ. στην Διεύθυνση Α/θμιας-(Ιατρίδου 8) και ώρα 12:30 μ.μ. στην Διεύθυνση Β/θμιας (Κριεζή 4) μαζί με τους συναδέλφους της Α/θμιας Εκπαίδευσης.
                  Για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ
Η πρόεδρος                        Ο γεν. γραμματέας
Χαρά Νίκα                          Σταμάτης Κουρούπης