Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

Κύριοι πείτε και γράψτε ότι θέλετε. Δεν θα ιδρώσει το αυτάκι μας και δεν θα ενοχληθούμε, γιατί γράφουμε την άποψή μας και όχι αυτά που θέλετε και θα σας αρέσουν. Θα σας θυμίσουμε απλά το τι γράφατε εσείς για τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ μέχρι πριν λίγο καιρό.
Εμείς δεν αναλάβαμε το γραφείο τύπου του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών και δεν έχουμε καμία υποχρέωση να χαϊδεύουμε αυτιά. Εμείς δεν γράφουμε με στόχο να μας προσλάβουν οι διοικούντες νυν και πρώην.
Εμείς δεν θα γράψουμε ποτέ "ο πρόεδρος της ομάδας και....
ο προπονητής παρακολούθησαν την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στα Ψαχνά και ήταν η αιτία να γεμίσουν κόσμο οι δρόμοι των Ψαχνών"!!!!! 
Κύριοι, σ΄ αυτό εδώ "το μαγαζί" δεν χωράνε αστειάκια.
Εδώ "παίζουμε όλα τα είδη της μουσικής" και δεν εξετάζουμε αν αρέσει ή δεν αρέσει σε κάποιους.
Κύριοι ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών έγινε μεγάλη ομάδα στα χέρια κάποιων ανθρώπων και σήμερα ξεκινά από τα χαμηλά και πάλι. Τότε όμως στα χέρια των Στούπα, Γκαλούφα και των συνεργατών τους υπήρχε ένας στόχος. Υπήρχε ο στόχος να φτάσουν στις επαγγελματικές κατηγορίες και με προπονητή τον Ψαχνιώτη Αντώνη Πριόνα. 
Σήμερα η ομάδα ξεκινά από την αρχή. Υπάρχει στόχος; Αν ΝΑΙ ποιος είναι αυτός; Στόχος είναι το τοπικό πρωτάθλημα; Στόχος είναι να δημιουργηθεί μια δυνατή ομάδα στην Α΄ Κατηγορία και να κατακτήσει την θέση που της αξίζει;
Θα περιμένουμε να τα μάθουμε αυτά.