Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ

Η ομάδα του Αλιβερίου, έχει ως στόχο το πρωτάθλημα και φυσικά την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Στο νήμα έχασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος την περίοδο 2025 - 2016, αφού ασχολήθηκε περισσότερο με τις διαμαρτυρίες προς την διαιτησία και την ΕΠΣΕ και λιγότερο με τα εσωτερικά της προβλήματα, τα οποία ήταν πολλά και αυτά κόστισασν.
Ξεκίνησε την χρονιά με τον κ. Σταματούκο κι όταν εμείς γράψαμε πως η διοίκηση θα τον άλλαζε, έπεσαν να μας φάνε. Τον άλλαξαν όμως και πήραν τον κ. Λύκο. Όταν...
γράψαμε πως δεν θα τον κρατήσουν,για το πρωτάθλημα του 2016-2017 και θα έπαιρναν τον κ. Ντόβολη, πάλι είχαμε αντιδράσεις και μας έλεγαν να περιμένουμε και να μην γράφουμε ανεύθυνα!!!
Τελικά προπονητής ανέλαβε ο κ. Ντόβολης. Έμπειρος προπονητής, ξέρει το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας και ανέβασε και την ΚΥΜΗ στην τότε Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ.
Όλες οι κινήσεις του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ δείχνουν πως στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και μόνο. Θα τα καταφέρει;
Θα τα καταφέρει αν λύσει το πρόβλημα του γκόλ. Με 40 γκόλ δεν πας πουθενά και φυσικά δεν πας πουθενά με 10 ισοπαλίες σε 30 αγώνες. 
Οι διοικούντες τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ θα πρέπει να καταλάβουν μερικά πράγματα και να βοηθήσουν την ομάδα και τον προπονητή. Ο κ. Ντόβολης δεν λέει πολλά, αλλά κάνει καλή δουλειά. Ας τον βοηθήσουν. Ας προστατέψουν την ομάδα, από κάποιους οι οποίοι βγάζουν τα προσωπικά τους απωθημένα κι ας φροντίσουν ώστε ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ να πετύχει τον στόχο, αφού και οικονομικά προβλήματα δεν έχει και ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα.