Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ- Αύριο κυριακή το πρώτο ραντεβού

Αύριο το απόγευμα ΟΛΟΙ θα ξέρουμε ονόματα, θα ανεβάσουμε φωτογραφίες, βιογραφικά, δηλώσεις και άλλα σχετικά. Ελπίζω να μην γράφουν κάποιοι για αποκλειστικότητες πάλι.
Εγώ επειδή έχω μια σχέση αγάπης και μίσους με κάποιους Χαλκιδάρες θα τους δώσω μια εικόνα, για να μην πάνε χωρίς ενημέρωση στο στάδιο.
Σας το έγραψα και χθες. Εκεί θα είναι πολλοί. Θα είναι ο Ντουμάν..., θα είναι ο Καραμπ..., θα είναι ο Ντελέκ..., θα είναι ο Τσάτσα..,  είναι και κάποιοι ακόμη από τα παιδιά που ήταν στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και μετά θα έχουμε "το νέο αίμα"!!!
Ο πρόεδρος κ. Στούπας δεν λέει τίποτα για το ποιούς θα φέρει στην ...
ομάδα, αλλά εμείς από προχθές κάτι ξέρουμε. 
Πρόεδρε, τα δύο "Π" θα είναι στο γήπεδο κι ας λες εσύ πως δεν ξέρεις για το θέμα. Ελπίζω να μην σταθούμε η αιτία για να μην έρθουν αύριο και να έρθουν από Δευτέρα!!!
Μεγάλα παιδιά είναι και πιστεύω πως θα παραδεχθούν την πληροφορία μας, εκτός αν για το χατήρι των φίλων τους θελήσουν να μας εκθέσουν. Πάλαι.... και Πάτσα.. θα είναι εκεί αφού εκτιμούν τον Στούπα και τους εκτιμά κι αυτός. Έτσι δεν είναι;
Αγαπητέ πρόεδρε, δεν θέλω να μπλέξω την πολιτική με το ποδόσφαιρο, αλλά αυτό που θα γράψω, θα θυμίζει το ΚΚΕ Μ-Λ αλλά καμία σχέση.
Ρωτάω αν αύριο θα είναι στο γήπεδο και κάποιος από τους ΜΕ-ΚΟ-ΜΠ-ΛΗ
Πρόεδρε, τα μοντέλα που λέγαμε έγιναν 6 ζωή να έχουνε!!!!
Λοιπόν Χαλκιδάρες, εμείς ούτε έγκυροι, ούτε έγκριτοι είμαστε και ούτε έχουμε παρτίδες με τους διοικόυντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Μια εικόνα πάνως σας την δώσαμε. Μη μας πείτε ευχαριστώ. Δεν θέλουμε.  
Περιμένουμε να δούμε και πόσοι φίλοι της ομάδας θα είναι αύριο στο γήπεδο.