Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

ΔΟΑΠΠΕΧ και πάρε - δώσε

Δεν ανήκω σ΄ αυτούς που θα γκρινιάξουν επειδή δεν τα πήραν κι αυτοί, αλλά θα σχολιάσω το θέμα και θα γράψω την άποψή μου.
Ο ΔΟΑΠΠΕΧ προφανώς θέλει να δείχνει πως κάνει πολλά για τον Δήμο Χαλκιδέων και το έχει ρίξει στις εκδηλώσεις για το καρναβάλι, σε διοργανώσεις για το μπάσκετ το καράτε κλπ.
Καλά κάνει κι ας κάνει περισσότερα. Έχει όμως και κάποιες υποχρεώσεις προς τους δημότες και δεν πρέπει να τους υποτιμά. Τα χρήματα που παίρνει από τον Δήμο ο ΔΟΑΠΠΕΧ οφείλει να τα χρησιμοποιεί προς όφελος των Δημοτών. Όλων των Δημοτών.
Κατηγορούν τον ΔΟΑΠΠΕΧ και λένε πως μοίρασε χρήματα σε γνωστούς και φίλους. Ποιοι είναι αυτοί; Είναι άνθρωποι των ΜΜΕ οι οποίοι καλούσαν τον κόσμο να....
προσφέρει εθελοντική εργασία, την ώρα που οι άνθρωποι αυτοί  πήραν χρήματα και δεν πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά!!!!
Έτσι γίνονται αυτά κυρίες και κύριοι και δεν πρέπει να τα παρεξηγούμε.
Τώρα έχουμε από την μια μεριά αυτούς που τα πήρανε και λιβανίζουν τον ΔΟΑΠΠΕΧ και από την άλλη αυτούς που δεν τα πήρανε και τα χώνουν στον ΔΟΑΠΠΕΧ.
Και οι δύο δίκιο έχουν. Αυτοί που δεν τα πήραν έχουν δίκιο γιατί κάτι έπρεπε να πάρουν, αφού πρόσφεραν και περισσότερα από αυτούς που τα πήραν και οι άλλοι δίκιο έχουν αφού πρέπει να δικαιολογήσουν "τον μισθό τους"!!